• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

25.06.2020

17:44

SKUPŠTINA CRNE GORE JE PRAVI CIRKUS! Milovi poslanici glasali ZA, a onda je USLEDIO ŠOK:  Ljudi, pa ne treba to...!

Balkan

SKUPŠTINA CRNE GORE JE PRAVI CIRKUS! Milovi poslanici glasali ZA, a onda je USLEDIO ŠOK: Ljudi, pa ne treba to...!

Podeli vest

Smenjivali su se crveni i zeleni tasteri, uz po neki narandžasti, sve do momenta kada se predsednik Skupštine, Ivan Brajović, nije umešao i naglasio da ovaj predlog dolazi od opozicije

Danas su se poslanici izjašnjavali o predlogu Zakona o urgentnim merama podrške građanima u sanaciji posledica korone.

I, svakako nije neobično to što poslanici vladajuće većine nisu podržali ovakav zakon. Niti što se „ne udubljuju“ u svoj posao.

Foto: Printscreen

Najveći problem za „branitelje domovine“ je bio taj što veliki deo predstavnika vlasti u parlamentu nije znao da je ovaj zakon predložila opozicija, i uporedo sa glasanjem krenuo je i „Cirkus Montenegro“.

Smenjivali su se crveni i zeleni tasteri, uz po neki narandžasti, sve do momenta kada se predsednik Skupštine, Ivan Brajović, nije umešao i naglasio da ovaj predlog dolazi od opozicije.

Foto: Printscreen

Tek tada su, svi kao jedan, „patriotski“ pritisli crveni taster.

- Evo kako izgleda crnogorska Skupština sa taster poslanicima. Kad dolazi iz opozicije crveni taster, kad je iz DPS-a zeleni i za to 2000 evra mesečno, ali se ljudi zbune pa moraju da ponove glasanje - prokomentarisala je Fejsbuk-stranica Spavaš li mirno Prava strano istorije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maxmen

pre 4 godine

I nek neko kaze da je Bosna i Hercegovina kvazi drzava.BiH je za Crnu goru pojam demokratije i parlamentarizma. Znate li onu glupi srbin?,gluplji bosnjak?,beskrajno glup montenegrin?.

Vesti

Skoro pa džabe! Sezonska sniženja u jeku, a lista obmana trgovaca sve duža: Evo šta se krije iza "popusta do 70%" !
Društvo

Skoro pa džabe! Sezonska sniženja u jeku, a lista obmana trgovaca sve duža: Evo šta se krije iza "popusta do 70%" !

Sezona letnjih sniženja u prodavnicama i buticima traje do 15. avgusta i veliki broj kupaca već je navalio na akcijske cene, koje ih privuku da kupe i ono što im zapravo uopšte ne treba. Reklame i veliki natpisi o sniženjima do čak 70 odsto samo su maska jer je u radnji jedva nekoliko artikala zaista sniženo do te mere, dok je ostatak robe po paprenoj ceni!

26.07.2024

10:32

TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)
Live TV

Hrvatska ucenjuje Crnu Goru zbog članstva u Evropskoj uniji! Milo je morao da bude u vazalnom položaju zarad dobrih odnosa! (VIDEO)

Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske juče je notom koja je upućena Veleposlanstvu Crne Gore u Zagrebu, izvestilo Crnu Goru da je Hrvatska proglasila predsednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića, poslanika u Skupštini Crne Gore Milana Kneževića i potpredsednika Vlade Crne Gore Aleksu Bečića nepoželjnima. Ovu sramnu odluku komentarisali su predsednik dokumentacionog centra "Veritas" Savo Štrbac i Maksim Vučinić iz Radničke partije Crne Gore.

26.07.2024

09:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija