• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

06.07.2020

15:48

DRAMA U OHRIDU! OTELI ITALIJANKU, HTELI NA SILU DA JE UDAJU ZA JEDNOG OD NJIH KAKO BI DOBILI PAPIRE ITALIJE! Policija ih provalila i...

Balkan

DRAMA U OHRIDU! OTELI ITALIJANKU, HTELI NA SILU DA JE UDAJU ZA JEDNOG OD NJIH KAKO BI DOBILI PAPIRE ITALIJE! Policija ih provalila i...

Podeli vest

U Ohridu su uhapšena dvojica rođaka jer su u stanu držali zaključanu 26-godišnju državljanku Italije, da bi je prinudli da se uda za jednog od njih, saopštilo je danas mesno tužilaštvo.

Protiv te dvojice koji imaju 19 i 20 godina, pokrenut je postupak kao osumnjičenih za krivično delo "pritvpravno lišavanje slobode" koje su izvršili u petak, 3. jula, a sud im je odredio osmodnevni pritvor.

Po Tužilaštvu, prvoosumnjičeni koji ima privremeni boravak u Italiji, došao je u Severnu Makedoniju sa Italijankom u nameri da je ubedi da se venča sa drugogosumnjičenim, negovim rođakom iz Skoplja, da bi i on mogao da ode u Italiju.

SVET STREPI, IZRAELSKI DIVERZANTI NAPALI NUKLEARKU U IRANU! Moćna eksplozivna naprava DETONIRTANA u delu u kojima su se nalazile nove centrifuge!

"Pošto su stigli, osumnjičeni su zaključali Italijanku u stanu u Ohridu i otišli, što je bilo prijavljeno Ambasadi Italiije, te su potom osumnjičeničeni nađeni i uhapšeni", piše u saopštenju Osnovnog tužilaštva u Ohridu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija