• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.08.2020

20:59

SVETOZAR MAROVIĆ RAZOTKRIVA KRIMINALNU GRUPU MILA ĐUKANOVIĆA! Skoro 25 godina bio je Milov oslonac, sada je rešio SVE DA OTKRIJE!

Balkan

SVETOZAR MAROVIĆ RAZOTKRIVA KRIMINALNU GRUPU MILA ĐUKANOVIĆA! Skoro 25 godina bio je Milov oslonac, sada je rešio SVE DA OTKRIJE!

Podeli vest

"Marović sada kreće da razotkriva Đukanovićevu organizovanu kriminalnu grupu jer makar toliko duguje svojoj porodici i Crnoj Gori", napisao je Duško Кnežević na svom Instagramu

- Uz Momira Bulatovića, njih dvojica su, poslije AB revolucije, gradili sistem u kojem je DPS bio nedodirljiv. Prilikom raskola u DPS-u 1997, Marović je bio ključni čovek koji je doneo prevagu Đukanoviću, iako je sa Bulatovićem bio kum.

Drugu ključnu ulogu odigrao je u martu 1999, tokom NATO bombardovanja, kada je uspeo kao predsednik Skupštine, da od svih parlamentarnih stranaka, pa čak i od Bulatovićeve SNP, dobije potpis na Rezoluciji o miru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

EKSLKUZIVNO! RAZGOVOR DUŠKA KNEŽEVIĆA I SVETOZARA MAROVIĆA. PONEDELJAK 24.08. U 21:00 INSTAGRAM LIVE @DKATLAS I TV A1 MONTENEGRO Svetozar Marovic bio je skoro 25 godina najvažniji oslonac Mila Đukanovića. Sve dok ga nije uhapsio u decembru 2015. i potom primorao da prizna da je bio šef kriminalne grupe, držeći mu članove porodice kao taoce. Marovic sada kreće da razotkriva Djukanovicevu organizovanu kriminalnu grupu jer makar toliko duguje svojoj porodici i Crnoj Gori. Uz Momira Bulatovica, njih dvojica su, poslije AB revolucije, gradili sistem u kojem je DPS bio nedodirljiv. Prilikom raskola u DPS-u 1997, Marovic je bio ključni čovek koji je donio prevagu Djukanovicu, iako je sa Bulatovicem bio kum. Drugu ključnu ulogu odigrao je u martu 1999, tokom NATO bombardovanja, kada je uspio kao predsjednik Skupštine, da od svih parlamentarnih stranaka,pa čak i od Bulatoviceve SNP, dobije potpis na Rezoluciji o miru. Time je Crna Gora sačuvala sebe od mogućih konflikata policije i vojske, tada još pod Milosevicevom komandom, i građanskog rata. Važio je za smirenog i mudrog ideologa DPS-a koji je znao kako se grade mostovi. Poslije Beogradskog sporazuma, od 2003. do 2006, bio je predsjednik državne zajednice Srbija i Crna Gora. Nakon toga preuzima na sebe komunikaciju sa Mitropolijom, da bi se definisao položaj crkve u nezavisnoj CG, te koordinaciju pripreme prvog Ustava nezavisne Crne Gore. Nakon što je pokazao da je jedini ozbiljan konkurent Djukanovicu u vladajućoj partiji pokrenuta je akcija za njegovo odstranjivanje sa političke scene. Nekoliko godina je pripreman teren za njegovo hapšenje. Stavili su mu lisice na ruke kao predsjedniku Političkog savjeta DPS-a, javno ga ponizili. Umjesto da uzvrati tada je odlučio da sačuva porodicu. Sada je došao trenutak da ispriča šta zna o svom saborcu koji mu je zabio nož u ledja i otkrije kako je Đukanović, sa svojom kriminalnom grupom, pljačkao Crnu Goru.

Објава коју дели DR DUŠKO D. KNEZEVIC UK?? (@dkatlas) дана 24. Авг 2020. у 6:31 PDT

 

Time je Crna Gora sačuvala sebe od mogućih konflikata policije i vojske, tada još pod Miloševićevom komandom, i građanskog rata.

Važio je za smirenog i mudrog ideologa DPS-a koji je znao kako se grade mostovi - stoji u tekstu najave večerašnjeg gostovanja Svetozara Marovića.

Razgovor možete pratiti uživo OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dodi

pre 3 godine

Zar nema nekog poštenijeg od ove lopovske rđe da raskrinka Mila? Sramota da se javlja sad a 20 godina je pišao u itu tikvu sa Milom. Otpad ljudski!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija