• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/IN4S

01.09.2020

11:10

IZGUBILI SMO ZBOG CRKVE, POVLAČIM SE! Nosilac liste DPS objavio da odlazi iz politike posle debakla na izborima!

Balkan

IZGUBILI SMO ZBOG CRKVE, POVLAČIM SE! Nosilac liste DPS objavio da odlazi iz politike posle debakla na izborima!

Podeli vest

Nosilac liste Demokratske partije socijalista (DPS) u Andrijevici i aktuelni predsednik Opštine Srđan Mašović, kazao je juče da je ta stranka ostvarila loš izborni rezultat zbog Crkve i poručio da se povlači iz politike: “Iz ličnih i zdravstvenih razloga”

DPS je posle devet godina izgubio vlast u toj opštini.

U Opštinskoj izbornoj komisiji potvrdili su da je koalicija Za budućnost Crne Gore osvojila 13, a Mir je naša nacija (Demokrate) tri odbornička mandata, što je za mandat više od DPS, koji ima 15 odborničkih mesta.

Rečeno je da je preostalo da se prebroji još jedno manje biračko mesto, ali da se taj rezultat ne dovodi u pitanje.

 

 

Mašović je “Vijestima” rekao da su na lokalnom nivou bili servis svim građanima i da ih nisu delili po političkoj pripadnosti:

“Mnogo smo radili na ekonomskom i insfrastrukturnom planu, ali očigledno da je Crkva imala uticaj”, istakao je Mašović.

Odgovarajući na pitanje da li je samo Crkva imala uticaj na izbor građana ili je u pitanju bio i rad DPS-a, Mašović je kazao da odgovorno tvrdi “da nije zbog rada i odnosa prema građanima, jer nisu delili građane po političkoj pripadnosti”.

“Ja se više nikada neću baviti politikom. Zato što sam i pre ovoga razmišljao da se povučem i ovo me definitivno navelo na tu odluku. To je iz ličnih i zdravstvenih razloga, nije ništa drugo”, rekao je Mašović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vuk

pre 3 godine

kakvo povlacenje,da vidimo,sta si ,,zaradio,,za 30 godina bavljenja politikom,nema odlaska,,samo da kupi tetki lek p ce dase vrati,,babun

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija