• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2020

12:39

(FOTO) "PUŠKU NA RAME, PA ILI MI, ILI ONI - KAO ŠTO SU URADILI HRVATI!" Strašne pretnje Srbima posle debakla DPS na izborima u Crnoj Gori!

Balkan

(FOTO) "PUŠKU NA RAME, PA ILI MI, ILI ONI - KAO ŠTO SU URADILI HRVATI!" Strašne pretnje Srbima posle debakla DPS na izborima u Crnoj Gori!

Podeli vest

Iako je DPS potučen na izborima, pojedine pristalice i funkcioneri režima ne žele da prihvate taj poraz

Tako je jedan od pristalica Mila Đukanovića otvoreno pozvao na ubijanje Srba, navodeći kao uzor Hrvate.

- Ako tako bude ne preostaje ništa drugo nego pušku na rame pa redom od vrha glavne pa dalje do zadnjeg! Ili mi ili oni! Kao što su uradili Hrvati - napisao je korisnik Zdravko Lazarević na fejsbuku.

 

 

Ovo je očigledan primer raspirivanja rasne, verske i nacionalne mržnje što je kažnjivo zakonom, i nadamo se da će nadležne institucije u Crnoj Gori reagovati.

Još opasnije je to što su se poslednjih dana dešavali napadi, za koje je očigledno da su izvedeni u režiji vlasti sa ciljem da izazovu razdor među hrišćanima i muslimanima na severu Crne Gore. O tome je pričao i Zdravko Krivokapić, lider opocizione liste "Za budućnost Crne Gore"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Berislav Đurić

pre 3 godine

Ово је оличење Поглавникове "ЕУропске" Милогорије на идеологије Секуле Дрљевића и Савића Марковића Штедимлије.

Ja

pre 3 godine

Pa Abazovic i Becic su teske pristalice EU i NATO, o cemu pricas? Cuj potucen, a dobio najvise glasova i da bi ga srusili i imali samo jednog poslanika vise i preko pola moraju u koaliciju sa EU NATO fanaticima i Sipcem.

token

pre 3 godine

Albanci u crnoj gori zele da pobiju crnogorce strasno! Samo krenite pa da vratimo teritorije cara Dusana

Ja

pre 3 godine

Pa Albanac Dritan je sa vama Srbima iz CG? O cemu tropis?

Milutin Vranjski

pre 3 godine

1:0 ... sudija svirao kraj. Revanša nema... PUKLI STE!

milankukic

pre 3 godine

milo dobio zeleno svetlo sa zapada jer da nije on di odavno otisao sa vlasti svi treba da shvatite a to pise i u mnogim studijama na zapadu da zele da srpstvo nepostoji ali srpske gene oni zele kao svoje jer svi najumniji ljudi su SRBI i zato nam se to i desava

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija