• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

16:57

MILOGORSKI POSLUŠNICI KRALJEVI NEPOTIZMA! Ćerka ministra unutrašnjih poslova Nuhodžića prima platu u Budvanskoj rivijeri, a ne živi u Crnoj Gori!

Balkan

MILOGORSKI POSLUŠNICI KRALJEVI NEPOTIZMA! Ćerka ministra unutrašnjih poslova Nuhodžića prima platu u Budvanskoj rivijeri, a ne živi u Crnoj Gori!

Podeli vest

Belma Gušmirović, kćerka ministra unutrašnjih poslova Mevludina Nuhodžića, prima platu u Budvanskoj rivijeri, iako ne živi u Crnoj Gori, potvrđeno je Borbi iz više izvora

Kako prenose mediji Belma Gušmirović je udata i živi u Pragu.

Izvori bliski Borbi, potvrdili su da je pronađena dokumentacija u Budvanskoj rivijeri i da se ona nalazi na platnom spisku, iako ne živi u Crnoj Gori.

SRBI, DŽABA STE SE RADOVALI! Dritan za ministarku spoljnih poslova postavlja Milku Tadić, sestru Borisa Tadića, poznatu po antisrpskim stavovima!

SADA SVE MOŽE, NEMA NI POVLAČENJA PRIZNANJA KOSOVA! POTPISAN SPORAZUM OPOZICIJE, evo šta piše u dokumentu o novoj vladi CG koji su potpisali Krivokapić, Bečić i Abazović!

- Ona prima platu u Budvanskoj rivijeri od 500 evra i ima Ugovor na određeno, iako ne živi, ni u Budvi ni u Crnoj Gori - kazali su.

 

 

Ovo je još jedan dokaz nepotizma u Crnoj Gori, gdje je porodicama funkcionera DPS-a sve bilo dozvoljeno.

Ministar ne odgovara na poruke.

Redakcija Borbe je pokušala da stupi u kontakt sa odlazećim ministrom unitrašnjih poslova, vezano za ovu informaciju. Međutim, on nije odgovarao na sms poruke do objavljivanja ovog teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija