• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2020

11:45

DRITAN RUŠI KRIVOKAPIĆA?! ŠOK U CRNOJ GORI, Abazovićev ideolog najavljuje preokret, jasno je da SRBA U NOVOJ VLADI NE SME BITI!

Balkan

DRITAN RUŠI KRIVOKAPIĆA?! ŠOK U CRNOJ GORI, Abazovićev ideolog najavljuje preokret, jasno je da SRBA U NOVOJ VLADI NE SME BITI!

Podeli vest

Predsednik Političkog saveta Građanskog pokreta URA, vodeće članice koalicije „ Crno na bijelo“, Žarko Rakčević, ocenio je da je ekspertska vlada najbolje rešenje i da nije dobro da u nju uđu svi predsednici koalicija, koje čine novu većinu u parlamentu Crne Gore!

"Bilo je zalaganje moje i drugih članova političkog saveta da Dritan Abazović bude predsednik te prelazne Vlade i da se nikako ne sme prihvatiti logika osvojenih procenata u raspodeli resora", rekao je Rakčević, inače Abazovićev ideolog i medijsko-politički tajkun koji kontroliše medije u Crnoj Gori, dodavši da je GP URA građanima obećala ekspertsku vladu.

On je dodao da "u ovom času nema informacije kakav će biti sastav Vlade". 

Iako su Srbi masovno glasali za Demokratski front i koaliciju na čijem čelu je Krivokapić i srpske partije dobile najviše glasova, Rakčević, ideolog antisprske politike URA, poručuje da "nije dobro da u vladu uđu svi predsednici koalicija". Poruka Srbima i Krivokapiću je više nego očigledna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
deda Raša

pre 3 godine

Stalno živimo u nekakvoj zabludi. Kada je taj Dritan došao na vlast mislili smo da će se odreći Milovih suludih planova i akcija. Sada vidimo da sjaha kurta a uzjaha murta. Nije on Srbin pa da nas podržava. On je okrenut 100% prema Albancima i tek sada se Srbima loše piše.

Logika

pre 3 godine

Nisu to Milovi suludi planovi, niti je Dritan bilo kakav faktor. Bilo bi lepo da Srbi konacno shvate protiv cega i koga se borimo. Knjige istorije i veronauke u ruke da vam siptari ne bi u kucu usli. S obzirom na politicku logiku koja kaze ko je za vreme Mila drzao Crnu goru pod svojom kontrolom i kako je bilo moguce da precrtani Srbi uopste dodju na vlast u Crnoj gori i sklone njihovog coveka, onda je tom istom logikom gotovo nemoguce da Srbi budu sklonjeni iz sastava buduce vlade bez obzira na pritiske. Nisu ni Srbi sami na ovom svetu.

Aleksandar

pre 3 godine

To je demokratija sa svim njenim tekovinama... ne vlada najjači, već najbezobrazniji... onaj koji zna oteti svu vlast za sebe. Sve je to ljudi moji obična lakrdija. Mila su istrošili, pa bi samo da naprave personalne zamene, a politika da ostane ista... Srbi će sami biti krivi ako na tako nešto pristanu! Bolje sačekati nove izbore, koji će jako brzo, pa onda sami osvojiti vlast!!!

dusan

pre 3 godine

Доста понижавања! Нови избори!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!
Ostali sportovi

Sara Ćirković: Sledeći cilj je medalja na OI!

Naša bokserka Sara Ćirković koja je na Evropskom prvenstvu u Beogradu stigla do zlatnog odličja u kategoriji do 54 kilograma izjavila je na prijemu u zgradi Predsedništva da će maksimalno raditi kako bi osvojila medalju na Olimpijskim igrama u Parizu.

02.05.2024

11:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija