• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti.rs

16.12.2020

17:03

RUSI UZVRAĆAJU UDARAC, ZAVRNULI GAS! Zbog skandala Komšića i Džaferovića BiH na tankom ledu!

Balkan

RUSI UZVRAĆAJU UDARAC, ZAVRNULI GAS! Zbog skandala Komšića i Džaferovića BiH na tankom ledu!

Podeli vest

Ruski "Gasprom" obavestio je danas Upravu BH Gasa da je smanjio isporuku gasa BiH za 50 posto, pišu bosanski mediji, a prenose Novosti

Prema dokumentima koji su objavili mediji u Federaciji, jutros je potvrđena količina koja je tražena, da bi u 15.39 stiglo potvrđena manja količina za 50 posto.

Prema nezvaničnim informacijama Avaza, BiH preti opasnost da ostane bez ovog energenta.

Podsećamo, članovi Predsedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović i Željko Komšić odbili su preključe sastanak sa ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovim koji se nalazi u poseti BiH. Komšić je rekao da je ta odluka teško doneta i sa žaljenjem konstatovao da Lavrov, koji predstavlja Rusiju, ne poštuje državu BiH i njene institucije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miloš

pre 3 godine

šta su se nadali da su oni i alija naj pametniji na svetu šta može mala USIJA protiv neke federacije gde se jedva vide na karti sveta

kyna

pre 3 godine

Šta ima veze ima alternativa,zbog vas nismo imali 4god.kad je bio rat.Jeste mala ali je veča od Republik Kosovo.

dado

pre 3 godine

i treba pa nek sad uzmu americki, britanski, njemacki ili turski gas ili im pustiti ali po trzisnim cijenama posto im tako izgleda odgovara

Marcco

pre 3 godine

A zašto i tih 50%? Pa sutra će da zatraže duplo više nego što im treba da bi dobili 100%

Vns

pre 3 godine

Nek Ruja zavrne igas a i jajca onim bezobraznicima...neplatiše i provokatori. Panek vam sada princ od Arabije plaća plin našim ruskim baćuškama...sramota ,puj sunce livam kalajisano....

dragan

pre 3 godine

e moji ,,bosanci,, narod kaze...ne pljuj u lonaz iz koga corbu kusas..

Boki 61

pre 3 godine

Koga moraš moliti njega ne smeš ljutiti. Staro pravilo. Nisu mi jasni gospoda iz BiH. Umislili da su veliki i da mogu da rade šta hoće. Možda je ovih 50% samo opomena za gospodu a i za neke u Evropi. Sledećih 50% kad pritisne minus.

Salkan

pre 3 godine

Izdrzali smo mi 3,5 godine bez struje,vode i plina kad su cetnici zavrtali pa cemo i ovo

aha

pre 3 godine

lekcija za Srbiju kada te ruske šake sa ljubavlju zagrle, više ne puštaju....

Ante

pre 3 godine

Hahahah Jeste, da.. Neće Rusi koristiti plin da ucjenjuju, ne bi oni to. A da se kladimo da će Putin smjeniti u roku dan onog ko je donio ovakvu odluku? Pa ovo je upravo BOGOM DAN slučaj, koji će Amerikanci svima u Evropi pokazati kao primjer, zašto se ne smiju osloniti samo na ruski plin, bez da bzira na cijenu? Jer, kaf te netko može ucijeniti, onda to "jeftino" postane skupo. Osim toga, valjda je Rusima ugovor ispred politike? Nevjerovatno kako su zagrizli udicu koju im je servirala Američka ambasada u BiH... Netipično za Ruse, puno pametnije su igrali u Hrvatskoj i Srbiji, zato mislim da će onaj koji je nasjeo na ovo, da traži novi posao za dan ili dva.. možda u Sibiru :)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15