• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

19.12.2020

13:53

U HRVATSKOJ UMRLO 78 LJUDI,  2.752 nova slučaja infekcije kovidom!

Balkan

U HRVATSKOJ UMRLO 78 LJUDI, 2.752 nova slučaja infekcije kovidom!

Podeli vest

Tokom poslednjih 24 časa u Hrvatskoj su zabeležena 2.752 nova slučaja korona virusa, a preminulo je 78 pacijenata, izvestio je danas Nacionalni štab Civilne zaštite

Ukupan broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj iznosi 20.118, među njima su 2.873 pacijenta na bolničkom lečenju, a od toga je na respiratorima 306 pacijenata, prenela je Hina.

Od 25. februara, kada je zabeležen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj do danas ukupno je registrovano 192.987 osoba zaraženih korona virusom, od kojih je 3.101 preminula.

Od Kovid-19 ukupno se oporavilo 169.768 osoba od čega 3.853 u poslednja 24 časa. U samoizolaciji su trenutno 57.544 osobe. Do danas je ukupno testirano 941.420 osoba, od toga 10.062 u poslednja 24 časa



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)
Showtime

Sve pršti između srpske lepotice i Slovenca! Olga i Oblak zaljubljeni do ušiju! (FOTO)

Srpska teniserka Olga Danilović (23) poražena je u prvom kolu ovogodišnjeg Vimbldona, dok je njen dečko, sjajni slovenački golman Jan Oblak (31), eliminisan sa Evropskog prvenstva u fudbalu nakon poraza od Portugala posle penala u osmini finala. Zaljbljeni golupčići sada vidaju jedno drugom rane i uživaju u ljubavi koju se ne libe da pokažu na društvenim mrežama.

08.07.2024

15:09

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija