• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: informer.rs

08.01.2021

14:58

INFORMER SAZNAJE! BRANO MIĆUNOVIĆ pušten NA SLOBODU!

Balkan

INFORMER SAZNAJE! BRANO MIĆUNOVIĆ pušten NA SLOBODU!

Podeli vest

Brano Mićunović i dvojica njegovih telohranitelja, Sava Vujović i Srđan Mićunović, pušteni su danas na slobodu, saznaje Informer! Oni su pre dva dana uhapšeni u Budvi zbog nedozvoljenog držanja oružja

Njih trojica pušteni su danas iz pritvora u Kotoru.

Tužilaštvo će nastaviti istragu u redovnom postupku, ali s obzirom na to da je Branov rođak, koji je s njim uhapšen, priznao da je oružje njegovo, postupak će se najverovatnije nastaviti samo protiv njega.

Mićunović je uhapšen u Budvi pre dva dana sa još nekoliko svojih telohranitelja zbog sumnje da su nedozvoljeno držali oružje.

On se decenijama u medijima označava kao gospodar podzemlja Crne Gore i dovodi se u vezu sa mnogim kriminalnim aktivnostima, nikad mu ništa od toga nije dokazano, a i on je sve vreme demantovao veze sa kriminalom.

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zdenko

pre 3 godine

Zao mi je naroda tamo a kad ce doci sebi, niko nema pojma.

Srboholik

pre 3 godine

Banana država! Pustiše ga kukavice! Okorelog kriminalca tretiraju kao" kontraveznog biznismena"! Ako je biznis reketiranje, ubistva i malverzacije onda sam ja u pogrešnu školu išao! Mene su učili da je to KRIMINAL!

Rambo

pre 3 godine

Hahahha klasika, stvarno velika borba protiv organizovanog kriminala, svi su isti!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija