• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti.org

28.01.2021

19:19

HA-HA-HA! MONTENEGRINI BESNE KAO DA KRIVOKAPIĆ I ABAZOVIĆ STOJE IZA PESME "VESELI SE, SRPSKI RODE"! Šta reći, da nije smešno, bilo bi...

Balkan

HA-HA-HA! MONTENEGRINI BESNE KAO DA KRIVOKAPIĆ I ABAZOVIĆ STOJE IZA PESME "VESELI SE, SRPSKI RODE"! Šta reći, da nije smešno, bilo bi...

Podeli vest

Sećate li se one pesme Danice Crnogorčević u kojoj su reči "Veseli se, srpski rode"? E, ima razloga za veselje. Još su mali, ali bi mogli da porastu i ojačaju. U svakom slučaju, montenegrinske vlastoljubive, račundžijske i sluganske duše već pište kao da su u predvorju samog pakla

Major Ivica Simonović postavljen je za generalnog inspektora obaveštajno bezbednosne službe Ministarstva odbrane. Montenegrini tvrde da je to „osoba koja je školovana u Rusiji i proruski orijentisana"!

Simonoviću čak pripisuju da je na mobilnom "kao zvuk pri pozivu instalirao melodiju ruske himne".
       
Pište da je to samo novo "u nizu skandaloznih imenovanja u Ministarstvu odbrane, nakon što se saznalo da je Aleksandar Šaranović, novi vršilac dužnosti direktora Obaveštajno bezbednosnog direktorata u Ministarstvu odbrane".

       
A da će desna ruka Šaranovića bitii Radule Čović, tobože "osoba vrlo sumnjive prošlosti".
       
Za Šaranovića, Simonovića i Čovića Montenegrini tvrde i da "nisu stručni strane jer nisu bili prepoznati kao eksperti".

SRBI SU NA KIM UBILI 500 AMERIČKIH VOJNIKA, otkrivena tajna čuvana 21 godinu! ISTINU OTKRIO FILIP KOSNET, ambasador SAD u "lažnoj državi"!

       
Da razlozi za veselje postoje, svedoči i piska predsednik Atlantskog saveza Sava Kentere koji je ocenio da je Rusija nakon imenovanja u Obaveštajno-bezbednosnom direktoratu u Ministarstvu odbrane „u potpunosti preuzela kontrolu sektora bezbednosti u Crnoj Gori".
       
Ni manje ni više! NATO  paktu ispred nosa!
       
Za Čovića tvrde da je - dok je bio u štabu NATO u Poljskoj, na pripremama za misiju u Letoniji - vraćen zbog "težih prekršaja sa NATO dokumentima".
       
Kentera je tim povodom na Tviteru napisao:
       
- Ne da je to tačno, nego je samo mali dio. Svaka čast Ambasadi Rusije u Crnoj Gori i Kremlju na izuzetno izvedenoj operaciji.

Foto: Fotoilustracija

Plače i gradonačelnik Podgorice i potpredsednik DPS Ivan Vuković:
       
- Zahvaljujući poslednjim kadrovskim rešenjima naše prozapadne Vlade, proruski elementi već kontrolišu najosetljiviji sektor u Ministarstvu odbrane. Što bi rekao potpredsednik Vlade, koordinator svih bezbednosnih službi i garant poštovanja obaveza prema NATO saveznicima, samo relaksirano, neće niko poneti Crnu Goru niđe. Srećna sloboda, Crnogorci.

 

ALO, MAJSTORI, SRBIJA SE PITA! ZAPAD NE ZNA ŠTA HOĆE NA KIM! Kosnet najavljuje rušenje Vašingtonskog sporazuma, Lajčak i EU ne daju granice, MKG nudi tri scenarija...

Montenegrini su već izveli i svoj glavni politički zaključak: vlada Krivokapić-Abazović pokušava da poništi sva dostignuća prethodne vlasti i da Crnu Goru, umesto Briselu i Vašingtonu, približi Beogradu i Moskvi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Normalan iz Srbije

pre 3 godine

Šta je, pikice, zašto ne smete da objavite moj komentar?

Boris

pre 3 godine

Samo se mi tesimo ,nema sanse da proruska ili prosrpska osoba dodje na kljucnu bilo koju poziciju u CG ne zbog Mila ili DPS vec zapad ne dozvoljava davni dana je otpocelo rasrbljavanje CG

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!
Tenis

Antidoping agencija želi kaznu za Sinera, Italijani grme: On je nevin!

Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu na presudu Sportskog suda u Lozani koji je Janika Sinera oslobodio krivice za korišćenje zabranjenih supstanci na turniru u Sinsinatiju prošle godine. Ovaj potez se, naravno, nije dopao prvom reketu sveta, ali ni teniskom Savezu Italije.

28.09.2024

16:30

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija