• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Avaz; Novosti / Informer

28.03.2021

14:29

PREMINUO DR DEDIĆ! Bio je na čelu klinike u kojoj su se lečili najteži slučajevi korone!

Balkan

PREMINUO DR DEDIĆ! Bio je na čelu klinike u kojoj su se lečili najteži slučajevi korone!

Podeli vest

Načelik Klinke za plućne bolesti UKC-a Tuzla, prof. dr primarijus Suvad Dedić, umro je danas od posledica zaraze korona virusom

Vest o smrti lekara koji je bio na čelu klinike gde su se lečili najteži slučajevi kovid 19 pozitivinih pacijenata s tugom su prihvatili brojni sugrađani, prijatelji, pacijenti i kolege, koji su ga izuzetno cenili.

Prof. dr. Dedić (59) bio je i profesor na Medicinskom fakultetu u Tuzli, a dugogodišnji je zaposleni UKC-a Tuzla, gđe je poslednjih godina obavljao dužnost načelnika Klinke za plućne bolesti.

Informacije o vremenu i mestu dženaze i posljednjem ispraćaju biće objavljene naknadno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata
Novak Đoković

Žestok udar na Novaka: Vatra se ugasila, sve je to zbog zlata

Novi udar na Novaka Đokovića (37) i ponovo je u glavnoj ulozi bivša teniserka Martina Navratilova (67)! Amerikanka poreklom iz Češke godinama unazad poznata je po tome što svako malo bocne srpskog tenisera, a to je uradila i sada, nakon što je najbolji igrač svih vremena eliminisan sa Ju-Es opena.

01.09.2024

10:05

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija