• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/trebinjedanas

16.04.2021

10:06

PET GODINA BORILI SU SE SA STERILITETOM, A SADA JE SLETEO HELIKOPTER SA BLIZANCIMA! Neopisiva radost Đurđine i Predraga iz Trebinja! /VIDEO/

Balkan

PET GODINA BORILI SU SE SA STERILITETOM, A SADA JE SLETEO HELIKOPTER SA BLIZANCIMA! Neopisiva radost Đurđine i Predraga iz Trebinja! /VIDEO/

Podeli vest

Umesto roda, blizance Vuka i Viktoriju Vukićević iz bolnice u Banjaluci u Trebinje je dovezao helikopter!

U Trebinje je danas Helikopterskim servisom RS iz Banjaluke stigla Đurđina Vukićević sa blizancima Viktorijom i Vukom, koje je dobila putem vantelesne oplodnje, nakon petogodišnje borbe za potomstvo.

Bliznanci su pre 40 dana rođeni u Banjaluci, a majka Đurđina je od novembra bila u Banjaluci.

 

 

Ona nije krila suze, zahvalila je Udruženju „Bebe“, Helikopterskom servisu RS, Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci i dr Grahovcu na pomoći da ostvari svoj višegodišnji san.

„Veliko hvala svima, uzbuđena sam, nisam ni svesna da smo konačno došli kući, sa našom decom. Pola godine, od prvog novembra sam bila zatvorena među četiri zida u Kliničkom centru zbog održavanja trudnoće, bilo je teško ali se sve isplatilo“, priča ponosna majka.

Otac Predrag kaže da je od prije 42 dana najsrećniji na svijetu.

„Viktorija i Vuk su naše najveće blago, presrećan sam jer su se naše želje ostvarile nakon pet godina borbe sa sterilitetom“, kaže ponosni tata, koji je danas prvi put vidio svoju decu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srecko

pre 3 godine

Boze sveti kakva radost. Bracnom paru svu srecu sveta a bebama vecito zdravlje. Ovo su suze radosnice.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu! Uživo
EURO 2024

Španija u polufinalu EP! Neverovatan meč u Štutgartu!

Vreme je za samu završnicu Evropskog prvenstva! Derbi utakmicom Nemačka - Španija biće otvoreno četvrtfinale najveće fudbalske smotre u 2024. godini, a taj meč na programu je od 18 časova (RTS 1, Arena 1 premijum). Današnji program biće zatvoren još jednim evropskim klasikom, pošto od 21 sat (RTS 1, Arena 1 premijum) igraju Portugal i Francuska.

05.07.2024

15:26

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija