• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

21.04.2021

15:21

SKANDALOZAN NAPAD MILA ĐUKANOVIĆA NA SRBIJU I VUČIĆA! Proverenom metodom opet pronašao krivca za svoje NOVE AFERE!

Balkan

SKANDALOZAN NAPAD MILA ĐUKANOVIĆA NA SRBIJU I VUČIĆA! Proverenom metodom opet pronašao krivca za svoje NOVE AFERE!

Podeli vest

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović izjavio je danas da nova vlast tezom o sprženoj zemlji pokušava da se zaštiti od pitanja šta oni rade na planu unapređenja ekonomskog razvoja Crne Gore

- Kod nove vlasti imamo manjak vizije i manjak kapaciteta da se ta vizija implementira. Ona je za pet meseci mogla bar pripremiti budžet za 2021. godinu. Plašim se da je reč o projekciji kakva će biti Crna Gora, kazao je Đukanović, navodeći da ga potezi nove vlasti povlače na ideju da će Crna Gora biti "spržena zemlja".

- Možda je zaista reč o projekciji. Možda zaista žele da sprže Crnu Goru - poručio je Đukanović.

Milo Đukanović je izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića o dešavanjamima u Crnoj Gori prokomentarisao je da se radi o "samosažaljivom prenemaganju srpskog predsednika ".

Foto: Tanjug

Aleksandar Vučić

- Tragikomično je kada neko ko očigledno preuzima na sebe odgovornost i autorstvo za bujanje velikosrpskog nacionalizma da adresira Crnoj Gori. Pokušajmo da se setimo jedne štete i žrtve koje je crnogorski nacionalizam  proizveo. Jasno je koliko je proizveo velikosrpski nacionalizam. Srbiju poistovećuje sa velikosrpskim nacionalizmom - kazao je Đukanović odgovarajući na novinarska pitanja u Privrednoj komori Crne Gore, ocenjujući "da imamo direktnu izjavu predsednika Srbije koji se stavio u ulogu promotera velikosrpske politike."

- Ponovio je udbaške podmetačine o mojoj ulozi u toj priči. Diskredituju Mila lažima – beznadežno, jalovo. Komitski pokret povezuju sa mnom. Šta možete da očekuje od ministara u Srbiji? Očekujete od njih za koje nije problem porodica Zvicer, koji ne priznaju genocid u Srebrenici. Neke teze zvuče bedno da  je i ovo moje pažnje previše - rekao je Đukanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sumadinac

pre 3 godine

Milo Lipove ne krivi drugoga pokrao si i uništio sve izdao si svoje vlastite potomke. Iskreno puna mi je ona stvar Mila i njegovih laži lopzrdo. Nece ni tvoja vlast dugo. Strpa bih ja tebe na goli otok.

Amater

pre 3 godine

AKO JE NEKO IMPLETIRAO CRNU GORU ONDA SI TI I TO CITAVIH 30 GODINA A REZULTATI SE VIDE GOLIM OKOM.STO HILJADA SU IMPLETIRANI U BOGATE I KRIMINALNE PORODICE A 500.000 HILJADA U SIROMASNE.STA RECI NEGO BRAVO ZA TEBE I TVOJU UZU OKOLINU.

Branka Met

pre 3 godine

Od Mila kao političara očekuje se inteligentniji državnički nastup, a ne opanjkavanje, laganje, izmišljanje ne bi li se dodvorio belosvetskim bitangama koje ga još uvek drže na vladsti u CG.

Milos Rankovic

pre 3 godine

Glupo je bilo sta porediti naseg predsednika Vucica i ovog narko dilera.ti si unustio Crnu goru.ti si napao Srpsku Pravoslavnu Crkvu.ti si svojim izjavama pokusao da zavadis dva bradska naroda to ti nece uspeti.Vucic je za tebe institucija.kad pricas o njemu moras da ustanes i stojis mirno.nikad se vecim Srbinom neosecam nego sad.zivimo puno puno bolje od vas.kolko si vakcina nabavio narodu.kolko si ljudima pomogao.tebi ce prvo suditi bog sto di udario na Crkvu.a posle narod Crne gore.puna podrska predsedniku gospodinu Vucicu i njegova recenica predaja nije opcija

mitta

pre 3 godine

TI SA ZAPADA KOJI TE SADA PODRZAVAJU CE TE HAPSITI,SVE ZNAJU O TEBI,ZNAJU DA SI NEISKREN SARADNIK ZA NJIH... SAOPSTIO SI NARODU DA JE NAJPAMETNIJI,NAJLEPSI,NAJTALENTOVANIJI{za hvaljenje i lazi} A OVI POVEROVALI U TO, A TO JE URADIO I HITLER 1933g. NEMCIMA

Milan63

pre 3 godine

Đukanović je jedan mali, beznačajni diktator koji je toliko puta promenio svoje lice, čovek bez ideologije, da je zaista smešan, poprilično frustriran i besan kada se bavi Aleksandrom Vučićem. Mi nešto stariji ga se sećamo šta je parolaški pričao na sednicama CK SKJ, a posle promenio dres izigravajući nekog ostrašćenog Crnogorca. On je političar koji ima legalitet, ali nema legitimitet da odlučuje šta će biti u Crnoj Gori i daje sve više agresivnije izjave pre svega zbog neodlučnosti vlade CG i njenog premijera. A što se tiče Vučića, može samo, kako se to kaže, da mu pljune pod prozor. Ako mu to ovaj dozvoli.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija