• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

22.06.2021

12:18

AKO JE TAČNO DA JOANIKIJE KRSTI GOVEDA, ONDA BI MILO TREBALO PRVI DA STANE U RED! Knežević brutalno odgovorio Đukanoviću zbog vređanja SPC!

Balkan

AKO JE TAČNO DA JOANIKIJE KRSTI GOVEDA, ONDA BI MILO TREBALO PRVI DA STANE U RED! Knežević brutalno odgovorio Đukanoviću zbog vređanja SPC!

Podeli vest

Ako je tačna Đukanovićeva teza da besposlen pop i goveda krsti, onda je Milo trebalo prvi da bude u redu za “krštenje”, napisao je na Tviteru predsednik Demokratske narodne partije (DNP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević

Podsetimo, to što je mitropolit crnogorsko-primorski Joanikije nedavno kazao kako je puno toga naučio od srpskog istoričara Aleksandra Rakovića, predsednik Crne Gore Milo Đukanović juče je u Baru prokomentarisao onom narodnom: “Besposlen pop i goveda krsti”.

 - Teško je tu nešto pametno prokomentarisati. Dobro je da sam čuo da postoji makar još jedan čovjek na planeti kome trućanja kvazi istoričara mogu biti inspiracija. Sramota je takvu osobu nazivati istoričarem, a još veća je da bilo ko od odgovornih ljudi u tome može pronalaziti uzor za definisanje svojih stavova - poručio je Đukanović odgovarajući juče na novinarska pitanja.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
miroslav

pre 2 godine

Govedo bi bio i posle krstenja, govedo ostaje za ceo zivot.

milankukic

pre 2 godine

bravo Knežviću ali zaboravio si da je govedo već krstio raspop (klovn)dedejić

deda Raša

pre 2 godine

Veći je grah krstiti Mila nego bilo koje govedo.

Milovan

pre 2 godine

Auuuuu. To je klizeći ....Bravo! POČISTIO si ga pred golom....

zoran

pre 2 godine

Jadna Crna Gora sa ovim govedima na obje strane..

KINEZ

pre 2 godine

JA KOJA STE VI STOKA SITNOG ZUBA.KO JE VAMA DAO DA SE BAVITE POLITIKOM.FUJJJJJJJJJJJJJ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija