• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.06.2021

11:55

UDARA NA SRBE I SRBIJU BEZ SRAMA, A ĆERKE MU ŠIRE BIZNIS U BEOGRADU! Krivokapić uzeo pelcer od Đukanovića, niže od ovoga ne može!

Printskrin/Reuters

Balkan

UDARA NA SRBE I SRBIJU BEZ SRAMA, A ĆERKE MU ŠIRE BIZNIS U BEOGRADU! Krivokapić uzeo pelcer od Đukanovića, niže od ovoga ne može!

Podeli vest

Jelena Šmigić (eks Krivokapić), najstarija ćerka crnogorskog premijera, vlasnica je salona za negu lepote na Voždovcu, a u njemu radi i Krivokapićeva mlađa ćerka Milena

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić uzeo je pelcer od crnogorskog predsednika Mila Đukanovića - pljuje Srbiju, a porodica mu živi u Beogradu i zarađuje od tih istih Srba.

Kako Kurir saznaje, ćerka Zdravka Krivokapića - Jelena Šmigić, doktor medicinskih nauka, vlasnica je salona lepote na Voždovcu i radi u njemu, a deo tima ovog salona je i njena rođena sestra Milena Krivokapić, magistar farmacije i specijalista kozmetologije.

Malo ko je tom brzinom razočarao sve oko sebe kao Zdravko Krivokapić - u fotelju premijera je seo rečima da će odnose Srbije i Crne Gore vratiti korenima, da bi potom u mesec dana odbio da potpiše Temeljni sporazum države i SPC, usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, poručio Srbiji da se ne meša u unutrašnje stvari Crne Gore. Za to vreme, njegove ćerke žive i rade u Beogradu.

Isto to je pre njega radio samo još Đukanović - napadao je i kritikovao Srbiju i pravio zavadu između dva naroda, dok deo njegove porodice (rođena sestra i njena deca) živi u glavnom gradu Srbije.

Prema zvaničnoj biografiji, Krivokapić ima petoro dece, od čega dve ćerke - Jelenu i Milenu, a obe, prema rečima našeg izvora, žive i rade u Beogradu. Jelena Šmigić (udato), prema podacima sa sajta Agencije za privredne registre, vlasnica je salona koji je osnovan u aprilu 2016, a Šmigićeva je i njen zakonski zastupnik. Porod toga, ona i radi u pomenutom salonu. Kako je navedeno na sajtu ovog salona, Šmigićeva je tu da pruža savete iz oblasti "estetske medicine i mršavljenja".

"Misteriozna lepotica"

Na sajtu salona se mogu naći podaci i o Mileni Krivokapić - nakon završenog Farmaceutskog fakulteta i sticanja diplome magistra farmacije, završila je specijalističke studije iz kozmetologije na istom fakultetu.

- Poseduje bogato iskustvo u kozmetičkoj industriji, kao i brojne sertifikate iz oblasti estetike, lepote i zdravlja. Karakteriše je ljubaznost, posvećenost i profesionalan pristup - navodi se na sajtu salona.

Inače, mediji su u više navrata pisali o Mileni Krivokapić. U izbornoj noći bila je uz oca za govornicom, pa su svi u regionu izveštavali o „misterioznoj lepotici iz Krivokapićevog štaba“.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Luka

pre 2 godine

Ima li većeg licemerja i nemorala od ovog.Pljuvati u zdjelu koja ti familiju hrani.Opanjkavati narod i zemlju koja ti je djeci gostoprimstvo pružilo.Moralna beda je taj Krivokapić.

Milenko

pre 2 godine

Sad je na redu da Krivokapić predloži rezoluciju da Kosovski boj nije srpski, i da se zabrani negiranje istog.

Normalac

pre 2 godine

Stvarno sram ga bilo. Bravo za analizu, sada nam je jasnije kolika je mera Krivokapićevog izdajstva srpstva. Nasuprot njemu je Andrija Mandić, danas odlikovan Ordenom srpske zastave. Kao dokaz koliko je velik Srbenda pokazuje ogromno pregalaštvo i obim poslova njegovih firmi na izvođenju radova u Beogradu na BW građevinskim objektima.

Dragi

pre 2 godine

Nije mi jasno, zašto prozivate i napadate Krivokapića? Pa valjda je krivac onaj koji ga je i doveo. Zamislite da Deki insistira na dovođenju Jovića u Zvezdu. I uprava ga dovede. Jović odigra 5 utakmica, ne dotakne loptu, ne postigne ni jedan gol...jednostavno čovek nema pojma. I ko je kriv? Pa naravno Deki jer je insistirao na njegovom dovođenju. E tako je i sa Krivokapićem. Kriv je onaj...koga više nema. Ali, Informer i dalje "udara" po ovom jadnom i nesposobnom debilu, umesto...

milan pecanac

pre 2 godine

*ovno Crnogorsko a sto je zalosno pola njemu slicnih su opozicija!

zdjurdjevic

pre 2 godine

Pa šta se čudite kada je takav slučaj kod najvećg broja Crnogoraca, a to može samo kod nas Srba da prolazi.

Ja

pre 2 godine

One su samostalne i punoletne, tako da tekst nema poentu.

Djordje

pre 2 godine

Ajmo polako ubrzanim korakom(postupkom) preselite biznis u Monte Negro

Dragan

pre 2 godine

Informer je sramota za Srbiju, pod direktnom upravom radikalskog predsednika na vlasti, bolje da se zovete dezinformer jer samo širite mržnju i dezinformacije. Srbija se stidi ovakvih gluposti koje pišete.

Dragacevac

pre 2 godine

Eh jesmo lud narod mi Srbi,meni iskreno vise sramota koliko smo mi glupi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15