• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/radio sarajevo

02.07.2021

14:26

BAKIR U NOKDAUNU, NAJODANIJI MU OKREĆU LEĐA! Lider SDA se upravo oglasio povodom Zvizdićeve ostavke!

Reuters

Balkan

BAKIR U NOKDAUNU, NAJODANIJI MU OKREĆU LEĐA! Lider SDA se upravo oglasio povodom Zvizdićeve ostavke!

Podeli vest

"Denis Zvizdić ima pravo na svoje viđenje stanja u stranci i životne oduke i želim mu dobro zdravlje u životu", kratko je danas izjavio predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović nakon što je Zvizdić i zvanično napustio tu stranku

On je danas podneo neopozivu ostavku na mesto potpredsednika Stranke demokratske akcije (SDA), člana Predsedništva SDA i istupio iz članstva u SDA jer smatra da se u toj stranci nisu desile očekivane programske i strukturalne promene.

"Odluka koju sam doneo nije bila ni laka ni jednostavna, ali je poslee svega bila jedina moguća, imajući u vidu činjenicu da u SDA, po mom mišljenju, nisu napravljene očekivane kvalitativne, programske i kadrovske promeene", rekao je Zvizdić.

Kaže da postoje tri opcije nakon ovakvog poteza - osnivanje neke nove stranke, davanje podrške nekoj postojećoj stranci i status samostalnog poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH u kojoj trenutno obavlja dužnost člana Koleguma Doma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija