• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

05.07.2021

14:08

DODIK ODBIO DA STANE POD ZASTAVU BiH! Palmer mu rukom pokazao gde da pređe, srpski lider mu uzvratio na svoj način! /FOTO/

Printskrin video

Balkan

DODIK ODBIO DA STANE POD ZASTAVU BiH! Palmer mu rukom pokazao gde da pređe, srpski lider mu uzvratio na svoj način! /FOTO/

Podeli vest

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik prilikom zajedničkog fotografisanja s Metjuom Palmerom i Angelinom Ajnhorst odbio je da stane pred zastavu BiH

Na snimku koji su objavili sarajevski mediji vidi se najpre rukovanje sa izaslanicima SAD i EU, a potom i kako Palmer rukom pokazuje Dodiku da stane između Ajnhercove i njega, odnosno ispred zastave BiH, ali je Dodik na isti način pokazao Palmeru da može da ostane na tom mestu.

Foto: Printskrin video



Tako je zastava BiH na snimku ostala između Palmera i Ajnhorstove.
 

Foto: Printskrin video

Inače Palmer i Ajnhorcova su prethodno posebno razgvovarali najpre sa hrvatskim članom Predsedništva izabranim glasovima Bošnjaka, Željkom Komšićem, a potom i sa Šefikom Džaferovićem.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagor

pre 2 godine

Zato je Mile stao ispod grba svoje zemlje. Na slici mu grb kao kruna

Hogar

pre 2 godine

Dat će dragi Bog da preseli u,kako kaže,svoju domovinu srbiju,pa neka u Srbiji pravi probleme...mislim da bi Vučić dobio nervni slom kada bi mu ovaj dečko iz Laktaša došao:)

Hogar

pre 2 godine

Mile nije ameba on je predator!Pokrao je rs,nema više ništa,od državnih firmi do državne zemlje.Sad mu treba još,a Srbija ima mnogo toga.Nisi primjetio kako uvijek pokušava stati ispred Vučića i biti veći Srbin i od patrijarha.Sprema Mile teren.Kažu da je najopasniji opanak kad se podjoni;)

Milan63

pre 2 godine

Svaka čast, Mile! Pokazao si Palmeru da imaš "cohones"!.Već te napadaju Izetbegovićevi hejteri i troleri, ali to je najbolji dokaz da si učinio pravu stvar.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija