• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Avaz.ba

14.07.2021

13:48

NEMA DOKAZA DA JE SEBIJA POLOŽILA ISPITE! Skandal u Sarajevu, stigla šokantna potvrda iz Zagreba, Bakirova žena ima indeks, ali ne i...

Beta/AP

Balkan

NEMA DOKAZA DA JE SEBIJA POLOŽILA ISPITE! Skandal u Sarajevu, stigla šokantna potvrda iz Zagreba, Bakirova žena ima indeks, ali ne i...

Podeli vest

Rektor Univerziteta u Sarajevu dobio je pre nekoliko dana dokumentaciju iz Zagreba u kojoj se navodi da u ovoj ustanovi ne postoji dokumentacija na osnovu koje se može potvrditi verodostojnost indeksa i uverenje o položenim ispitima Sebije Izetbegović, generalne direktorke KCUS-a na ovoj visokoškolskoj ustanovi, ekskluzivno saznaje Avaz

Ove podatke Rifat Škrijelj, rektor UNSA-e, odlučio je da traži  od Medicinskog fakulteta u Zagrebu kako bi se potvrdila verodostojnost indeksa koju su medijima dostavili s Medicinskog fakulteta u Sarajevu, kako bi dokazali da je Izetbegović bila student i položila ispite.

Pošto se radilo o nepotpunim podacima, zatraženi su odgovori iz Zagreba, koji su došli bh. institucijama na odgovor, krajem prošle nedelje.

 - Uvidom u arhiv Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu utvrdili smo da je Sebija Izetbegović,rođena 6.aprila 1960.godine u Titogradu, Republika Crna Gora bila upisana u prvu godinu postdiplomskog studija Ultrasound ic clinical medicine u akademskoj 1992/1993.godini pod matičnim brojem studenta 4690114. U dosijeu imenovane ne postoji dokumentacija na osnovu koje bismo mogli da potvrditi verodostojnost indeksa i izdati uverenje o položenim ispitima - sadržanim u indeksu - navodi se u odgovoru dekana Medicinskog fakulteta u Zagrebu Marijana Klarice.

Na taj način dovodi se u pitanje i Sebijin magistarski rad i doktorat.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
KIR SRBIN

pre 3 godine

Не чуди мене да је она неписмена, него како то да су највећи талибани, усташе и балисти рођени у монтенегру?

Spasko Imanjitz

pre 3 godine

ostavio americki placenik Anomalija Izmetbegovic u amanet , lazne diplome i lazna elita iz carsijske djavolje prodavnice , tako je stvorena i islamska teroristicka drzava Bosna , a ja licno imam dokaze da su muslimani kriminalci iz izmetbegoviceve iz carsije zapoceli agresiju i napade na decu i gradjane srpske nacionalnosti u Sarajevu u leto 1991.godine , nakon toga su carsijski kriminalci muslimani teroristi zapoceli suradnju sa hrvatskim nacistima i islamska delikventna omladina je sakupljana po klubovima i bila placena da bude trenirana u nacistickoj Hrvatskoj za teroristicki napad na Jugoslaviju i Srbiju , islamski terorizam i hrvatski nacizom se financirao svercovanjem cigara, viskija i nafte sa americkih NATO brodova u hrvatskim lukama , sve to planski je zavrsilo islamskim napadom i ubistvom srpskih mladenaca na Grbavici i islamskim teroristickim napadom na bezbednosnu policiju i vojsku u Sarajevu u Jugoslaviji .

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija