• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

15.07.2021

10:03

BAKIR POBESNEO ZBOG HAPŠENJA OSMICE, poturio svog jurišnika da preti tužiocu i poziva na proteste zbog "državnog udara"!

Printskrin Facebook

Balkan

BAKIR POBESNEO ZBOG HAPŠENJA OSMICE, poturio svog jurišnika da preti tužiocu i poziva na proteste zbog "državnog udara"!

Podeli vest

Radikalni SDA-ov internet -jurišnik Jasmin Mulahusić rodom iz Zavidovića, koji živi i krije se u Luksemburgu, pozvao je na društvenim mrežama „ahbabe“ da protestuju ispred Tužilaštva BiH zbog hapšenja Osmana Mehmedagića Osmice

Radi se o osobi protiv koje Tužilaštvo BiH vodi istragu zbog krivičnog dela širenje nacionalne, verske i rasne netrpeljivosti. On mesecima ne sme dođe u BiH jer je izdat nalog za njegovo hapšenje. Poznat je po kreiranju fotomontaža i videa u kojima diskredituje novinare i sve političare koji ne odgovaraju - SDA. Otvoreno staje na stranu direktora OSA-e, a otvorio je na desetine lažnih profila u kojima otvoreno preti novinarima i političarima koji ne odgovaraju SDA.

Ovaj Zavidovićki "muftija" ne može da prežali hapšenje Mehmedagića zbog čega na društvenim mrežama poziva i na smenu glavna tužiteljke Gordane Tadić, piše Avaz.

On je sinoć na društvenim mrežama otvoreno pretio državom tužiocu Olegu Čavki, koji mu je mesecima meta jer istražuje direktora OSA-e.

Foto: Printskrin Facebook

- Nemoguće je više suzdržati se teških kvalifikacija, ali ovo pseto mora biti adekvatno kvalifikovano. Velikim Bogom se kunemo da se izvući nećeš! Visoku cenu izdaje države ćeš platiti smeće jedno korumpirano - napisao je Mulahusić koji u BiH ne sme ni da uđe zbog pretnji raznim osobama u BiH.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija