• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

07.08.2021

08:53

SNIMAK IZ PODGORICE RAZBESNEO CRNU GORU! Da li je moguće da čovek ovo radi?! /VIDEO/

Priintskriin Facebook/Služba zaštite i spašavanja - Glavni grad Podgorica

Balkan

SNIMAK IZ PODGORICE RAZBESNEO CRNU GORU! Da li je moguće da čovek ovo radi?! /VIDEO/

Podeli vest

Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada objavila je snimak na kojem zasad nepoznata osoba podmeće požar

Kako su naveli na svojoj Fejsbuk stranici, radi se o ulici Džan u podgoričkom naselju Drač.

Vatrogasci već više dana dežuraju na Gorici i Ljuboviću, nakon što su, kako sumnjaju, požari koji su bili proteklih dana bili aktivni na tim lokacijama takođe bili podmetnuti.

 

 

Ogorčeni građani na društvenim mrežama žestoko osuđuju "monstruma" koji je ovo uradio i traže da se pronađe i najoštrije kazni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

Pa svi pozari su podmetnuti. Ne moze vatra tek tako da pocne. Zato su kazne u nekim drzavama velike, tj. ako se dokaze ide u zatvor kao da je ubio coveka. Ponekad se desi da su podmetaci vatre oni sto rade za vatrogasnu, mentalno poremeceni ili vec sta drugo ali oni vole da vide vatru i onda se zajedno sa drugima bore da je ugase.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija