• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.08.2021

16:09

DOSTA JE, STVARNO JE DOSTA! Dodik poručio američkom ambasadoru da PRESTANE DA SE MEŠA u unutrašnje stvari BiH!

Balkan

DOSTA JE, STVARNO JE DOSTA! Dodik poručio američkom ambasadoru da PRESTANE DA SE MEŠA u unutrašnje stvari BiH!

Podeli vest

Milorad Dodik poručio je američkom abmasadoru u BiH Eriku Nelsonu da je vreme da prestane da se meša u unutrašnje stvari zemlje u kojoj je ambasador

Komentarišući izjavu američkog diplomate da su "sankcije moguće protiv onih političara koji podrivaju napredak na zapadnom Balkanu, kao i protiv onih koji ih podržavaju u tome", Dodik mu je odgovorio da je dosta njegovih lekcija koje drži svojim domaćinima.

- Dosta je, ovde se mora stati, gospodine Nelson zar ne mislite da se ovo odnosi i na Vas? Dosta je Vašeg mešanja u unutrašnje stvari zemlje u kojoj ste ambasador. Dosta je Vaših lekcija koje držite svojim domaćinima - naveo je Dodik u izjavi za Srnu.

Dodik je poručio Nelsonu i da je dosta da ćuti kada drugi kleveću Srbe da su loš narod, nazivaju ih "genocidašima", a veoma je glasan kada se "navodno" drugima, prema njegovom mišljenju, nešto kaže.

- Dosta je, gospodine Nelson, da ćutite kada drugi sakupljaju oružje `za ne daj Bože` i kada prizivaju nekakvu svoju osvetu. Slažem se, gospodine Nelson, da je dosta da nam dovodite nelegalne međunarodne namesnike, dosta je da glumite da štitite Dejtonski sporazum, a masovno kršite u kontinuitetu sve njegove odredbe - istakao je Dodik.

On je naglasio i da je dosta da je Nelson stalno na muslimansko/bošnjačkoj strani i da uporno radi protiv Srba.

- Dosta je, gospodine Nelson, da glumite demokratu a podržavate dugogodišnju praksu nametanja zakona, bez ikakvog osnova, neizabranog stranca, kojeg Vi i Vaša zemlja podržavate. Dosta je, stvarno dosta! Previše dosta - poručio je Dodik ambasadoru SAD u BiH.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 2 godine

Iza ovih riječi Milorada Dodika mora da stane i Aleksandar Vučić i cijela Srbija, inače ode sve u PM...i Republika Srpska i Srbija. Ako budemo jedinstveni i složni mogu samo da nam popuše...

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

За крст часни и слободу златну.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija