• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

01.09.2021

13:09

ISPLIVAO SNIMAK, mladić priznaje da mu DPS plaća 100 evra da u subotu dođe na Cetinje u otimanje manastira! /VIDEO/

Printskrin IN4S

Balkan

ISPLIVAO SNIMAK, mladić priznaje da mu DPS plaća 100 evra da u subotu dođe na Cetinje u otimanje manastira! /VIDEO/

Podeli vest

DPS plaća po 100 evra onima koji su spremni da budu na protestu protiv ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija

"Moramo da se borimo… ako dobijemo, dobijemo", kazao je mladić, pripadnik romske populacije, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i Barskom portalu.

Na snimku se čuje, da Demokratska partija socijalista (DPS) plaća po 100 evra onima koji su spremni da budu na protestu protiv ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

U snimku, na pitanje drugog sagovornika koji je nepoznat, da li idu da otimaju manastir, kaže „moramo da se borimo“, malo da se guramo, da se zavučemo malo, ako dobijemo, dobijemo.

Između ostalog, on govori, njih ima sedam miliona, a nas nema možda pet hiljada“.

Isti mladić navodi da izvesni gospodin "ima naređeno da se što više ljudi vidi pred kamerama i u novinama". Takođe kaže da je bio i u Nikšiću nedavno sličnim povodom. Jasno ističe da DPS plaća 100 evra za odlazak na Cetinje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
frano franic

pre 2 godine

Kaze Cosic ,jedino sto Srbi znaju je lagati i otiimati tudje. Nedaj se Crna Goro, unistit ce te cetnici!

Zoran

pre 2 godine

Koliko treba biti glup pa reči jednog od likova romana izrečene u određenom kontekstu radnje romana okarakterisati kao izjavu ili stav pisca?

sns

pre 2 godine

A kao nije providno da je sns platilo ovom gospodinu da da ovakvu izjavu!!

Lazni Bot

pre 2 godine

Nek se javi sad Vucic da kaze kako nam je standard bolji od njihovog on svoje SNS botove placa 3000 din da mu tapsu a Milo 100€

Balkanac

pre 2 godine

A hocete li mi reci koliko je Palma placao da cute za bunga_bunga Žurke???

zoran

pre 2 godine

Budalaštine tabloidne..kao i oni batinaši po Beogradu.

NIJE DOBRO, SAMO DA NE PADNE KRV NA USTOLIČENJU JOANIKIJA! EKSTREMI NA OBE STRANE PLANIRAJU HAOS, policija ne može da garantuje mir na Cetinju!
Balkan

NIJE DOBRO, SAMO DA NE PADNE KRV NA USTOLIČENJU JOANIKIJA! EKSTREMI NA OBE STRANE PLANIRAJU HAOS, policija ne može da garantuje mir na Cetinju!

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Sergej Sekulović kazao je da ne mogu da garantuju apsolutnu sigurnost nijednom građaninu ni novinaru 5. septembra na Cetinju jer bi, u tom slučaju, morali da imaju po jednog policajca po građaninu. Sekulović je dodao kako MUP ima saznanja da postoje ekstremi sa obe strane i da planiraju radikalizaciju

01.09.2021

12:44

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija