• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

04.09.2021

21:10

"MRŠ SA CETINJA, SRBINE"! Komite prebile narodnog poslanika Republike Srpske! /VIDEO/

YoutubePrintscreen

Balkan

"MRŠ SA CETINJA, SRBINE"! Komite prebile narodnog poslanika Republike Srpske! /VIDEO/

Podeli vest

Narodni poslanik u Skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović napadnut je na Cetinju od strane Komita.

On je danas u popodnevnim časovima stigao na Cetinje, gdje je napadnut od strane desetak pripadnika Đukanovićevih „divljih hordi“ koji su mu dovikivali „gdje ti je Dodik, gdje ti je Draško“, a potom ga izudarali pesnicama.

Tom prilikom su mu uputli i nekoliko uvreda, poput ove: "Marš sa Cetinja, Srbine!“.

Policija je brzo intervenisala.

Vukanović je nakon izlaska iz prostorija CB Cetinje detaljno opisao današnju neprijatnost koju je doživio, uz zaključak da su Srbi na Cetinju građani drugog reda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iz Hercegovine

pre 2 godine

Laze .....sto nije ukljucio kameru da snima kad su ga tukli? Po Trebinju za najmanju sitnicu pali kameru ,snima tajno ljude i objavljuje na internetu a sad ga istukli i kao nije snimio. Laze govno poturceno glzmi zrtvu cuj njemu govorili mrs Srbine hahaaaa kao Stanivukovica sto su protjerali....oba slucaja su namjestena on i Stanivukovic,Milo,Krivikapic,Canak ,Kandic i sl rade za iste gazde.

MILOS RANKOVIC

pre 2 godine

MENI JE SVE JASNO,ALI NIJE MI JASNO DOKLE CEMO DA TRPIMO TE CRNOGORCE,CELOM DPS I NJIHOVIM FAMILIJAMA ZABRANITI ULAZAK U SRBIJU,I KRIVOKAPICU I SVIM PRODANIM DUSAMA,STA CEMO AKO SUTRA BUDE PROBLEMA

Petar

pre 2 godine

Jel mi tako treba da radimo po Srbiji, narocito po Beogradu ????????????? E pa NECEMO !!! To ova stoka milogorska ne razume !!!!

Zoran

pre 2 godine

Montenigerija, izmišljena nacija, ne mogu ni mesnu zajednicu da popune u Nju Jorku ili Moskvi. Biće lepo kada prestanu da se dovlače u onim noćnim vozovima punim švercovanih cigareta. Neka vode sebi ovog naslednika poslednjeg jugoslovenskog kralja.

tmd

pre 2 godine

Apelujem na novinare da javno objave spisak komita sa Cetinja. Oni će pre ili kasnije ući u Srbiju ili u Republiku Srpsku i dobiti ono što zaslužuju.

Marko

pre 2 godine

Trazio si dobio si. Pravdas se sto si dobio po nosu , Koji te djavo tjerao da ides tamo. A svi mi znamo da ti nisi otisao zbog ustolicenja nego si mislio da ces sa Cankom pomoci Milu i da ce te Komite tapkati po ramenu kad te vide jer se kao boris protiv Dodika. Naivan si druze, dzaba ti tvoj youtube i naivci koji te podrzavaju. Shvati da ti nama prodajes jos uvijek stari komunjarski sistem bratstva koji ti drugi narodi nece a tebi i nama glume da hoce. Naivan si i vjerujes u to. Sada si se uvjerio sam u to njihovo bratstvo i postovanje koje nam nude, to ce ti se desiti jednog dana i na drugom mijestu tamo gdje ti oni sada idu niz dlaku i tapkaju te po ramenu a kasnije ces isto i tamo dobiti po nosu i noz u ledja. U CG si dobio po nosu samo zato sto smatraju da si Srbin zar ne?? Eto ti druze sada vidis kakva su vremena i da Dodik nije glup i da on zna sta radi-prica i sta je pozadina nacionalistickih strana za koje ti uvijek tvrdis da zele demokratski suzivot sa Srbima. Malo morgen naivni Vukane. Treba postovanje drugih naroda i vjetoispovijesti da to si upravu, ali ne vise to naivno glupo komunjarsko staro Bratstvo koje nam ti nudis, koje je nas i druge kostalo mnogo neduznih zivota i tragedija u prvom i drugom svijetskom ratu pa i u ovom zadnjem. Zato nam vise ne soli pamet sa tvojim youtube istupima i ne zamajavaj narod glupostima. Cijeni druge i stiti svoje, ne kao ti cijeni druge stiti druge a svoje ocrni i nazivaj nacionalistima i kriminalcima. To ti se sada vratilo i nadam se opametilo tvoju tvrdu Hercegovacku tintaru. To je to Vukane komunjaro stara. ?

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija