• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.09.2021

12:08 >> 12:10

VESELI SE SRPSKI RODE! Crna Gora u trobojkama, ono što su Kuči uradili oduševilo je sve! /FOTO/

informer.rs

Balkan

VESELI SE SRPSKI RODE! Crna Gora u trobojkama, ono što su Kuči uradili oduševilo je sve! /FOTO/

Podeli vest

Širom Crne Gore od jutros se sa kuća, prodavnica, mostova, iznad i pored puteva vijore srpske trobojke povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Na budvanskom i bečićkom bulevaru okačene su velike trobojke, a najviše pažnje privukla je trobojka duga skoro 100 metara kojom su Kuči prekrečili zaštitni zid pored puta. Ona je podsetila mnoge na višemesečnu borbu Srba na litijama za zaštitu svetinja kada su trobojke preko noći "nicale" pored puteva, na fasadama i sluđivale bivšu  srbomrzačku vlast u Crnoj Gori.

Foto: informer.rs

Kuči u boje srpske zastave ofarbali zaštitni zid pored puta

Srbi iz Crne Gore na društvenim mrežama dele fotografije trobojki koje se vijore sa njihovih kućnh pragova.

Foto: Printskrin

Srbija i Republika Srpska danas obeležavaju Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave - 15. septembar, kojim se čuva uspomena na 103. godišnjicu proboja Solunskog fronta u Prvom svetskom ratu.

 

 

 

Početak proboja Solunskog fronta jedno je od ključnih datuma Prvog svetskog rata.

Foto: Printskrin

Foto: Printskrin

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Kako može da uradi nešto neko ko ne postoji! "Crnogorci" su izmišljeni, to su Srbi iz Crne Gore! Svi ovi neki, koji bi da prepravljaju istoriju, oni koje ne zanimaju činjenice, su milogorci, i ništa više od toga!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija