• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/In4s

25.09.2021

22:19

"ĐAVOLJI ĐAKON" POSTAJE SVEŠTENIK! Raspop Miraš sutra oponaša liturgiju i "rukopolaže" - satanistu!

In4s

Balkan

"ĐAVOLJI ĐAKON" POSTAJE SVEŠTENIK! Raspop Miraš sutra oponaša liturgiju i "rukopolaže" - satanistu!

Podeli vest

Miraš Dedejić, poglavar NVO Crnogorska pravoslavna crkva, sutra će "đakona“ Nikolu Poleksića rukopoložiti u "čin sveštenika“

Dedejić je sutra oponašati liturgiju u crkvi "Svetoga Ivana Crnojevića na Cetinju s početkom u 10 časova“, najavili su iz te organizacije, javlja Pobjeda.

Podsetimo, Poleksić je muž Mirne Nikčević i satanista. Naime, kako je In4s ranije izveštavao, istaživajući bizarni kult poznat kao "Odred devet uglova" koji okuplja "samoprozvane naciste i pritom propagira prinošenje ljudskih žrtava, pedofiliju i silovanje“, ovaj istraživački trio otkrio je jedan njihov odeljak, tkz. "Ložu astralnih kosto-glodara".

Ono što je zaprepastilo ove istraživače jeste činjenica da je sedište ove lože u Crnoj Gori, ali još više to da su njene vođe dve "politički uticajne osobe" – Mirna Nikčević i Nikola Poleksić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zagor

pre 2 godine

Ha ha ha Pa ima li uopšte većeg zla i sekte svetosavske koja sebe naziva "spc"??? svetosavski djavolji tzv.pop 95.godine "blagosilja" svetosavske teroriste prije neko ubiju 5 maloljetnih momaka iz Srebrenice i to s ledja dok su im ruke vezane žicom...pljuc Cijela planeta to gledala kao što je gledala i slušala kako I na koji način su svetosavski teroristi počinili Genocid u Srebrenici.. I sad ti svetosavci misle zaboravilo se i pričaju o drugima???!!!NIJE.. a svako zlo se vraća.

Marina

pre 2 godine

Ali potpuno sam ubeđena da je došao kraj svega što znamo i da je apokalipsa veoma blizu. Ovo je opisano u Bibliji. kraj onda kada đavoli kroče u sveti Hram. Sprdaju se sa nama i keze nam se u lice. Bože siđi vreme je.

Boris

pre 2 godine

Blati ime Crnojevica velikih vladara CG Srpskog imena i roda

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija