• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti/RTRS

15.11.2021

19:28

TUGA U ŠKOLI KOJU JE POHAĐAO UBIJENI DEČAK! "Celi razred nije došao na nastavu" - u Foči sutra Dan žalosti!

Printscreen RTRS

Balkan

TUGA U ŠKOLI KOJU JE POHAĐAO UBIJENI DEČAK! "Celi razred nije došao na nastavu" - u Foči sutra Dan žalosti!

Podeli vest

U Foči je sutra Dan žalosti zbog ubistva devetogodišnjeg dečaka M.T. u fočanskom selu Zavait

U Osnovnoj školi "Sveti Sava", koju je pohađao ubijeni dečak, šok, bol i tuga. NJegov kompletan treći tri razred nije došao na nastavu, prenosi Srpskainfo.

Direktor Škole Jelena Čančar kaže da su šokirani i zatečeni.

Ovo je za nas kao školu nezapamćeno, da nam se desi ovako nešto i prosto ne znamo ni kako da reagujemo. Želeli bismo na neki način da pomognemo i porodici i našoj deci, odeljenju u koje je dečak išao. Oni su tražili odobrenje da ne dođu u školu, jer se osećaju loše, nisu bili spremni da prisustvuju nastavi i mi smo to odobrili. Ali nije to proces koji traje jedan dan, to će sigurno zahtevati neki duži rad sa učenicima u smislu kako će to oni prihvatiti i kako će se odraziti na njihov dalji rad u školi – navela je Čančareva.

Foto: Printscreen RTRS

Jelena Čančar

Podsetimo, Tešović je juče u krvavom pohodu kod Foče ubio dečaka, a ubijen je u trenutku kada je pokušao baciti bombu na Žandarmeriju.

Ubica je bio duševno obolelo lice i, prema nezvaničnim informacijama, mnogima u Foči je pretio da će ih ubiti.

U Tužilaštvu kažu da osumnjičeni za ubistvo dečaka nikada nije prijavljivan za krivična dela i da nije prolazio kroz njihovu evidenciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija