• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mediji/Informer

23.11.2021

22:13

MAKRON ŽRTVA MILANOVIĆA I PLENKOVIĆA, HRVATSKA SE IGRA VATROM, FRANCUSKA OVAKVO PONIŽENJE NEĆE PROGUTATI, posledice će biti...

Balkan

MAKRON ŽRTVA MILANOVIĆA I PLENKOVIĆA, HRVATSKA SE IGRA VATROM, FRANCUSKA OVAKVO PONIŽENJE NEĆE PROGUTATI, posledice će biti...

Podeli vest

Francuskog predsednika Emanuela Makrona, koji sutra dolazi u Zagreb, ugostiće u četvrtak na ručku samo premijer Andrej Plenković

 Predsednika države Zorana Milanovića neće biti, jer se očigledno i kod takvih protokolarnih stvari poput ručka za visokog državnika nastavlja nemilosrdni politički rat vlade i šefa države.

Premijer Plenković kaže da je ponuđeno Milanoviću da organizuje večeru neposredno kako u sredu uveče Makron dođe u Zagreb, ali to je odbijeno. Za ručak u četvrtak je iz hrvatske vlade saopšteno da gosti neće biti visoki političari, pa su poziv dobili samo Milanovev šef kancelarije i savetnik za spoljnu politiku.

- Milanović nije hteo nijedno, rekao je da će doći na sastanak. On baca te smešne teme, a vi pitate mene, idite tamo pa ga pitajte, ne mene. Zahvaljujući meni Makron dolazi -- rekao je premijer Plenković novinarima na pitanje zašto Milanovića neće biti na ručku, na koji su između ostalih pozvani Tereza kesovija i Ćiro Blažević.

AUSTRIJA ĆE ZABRANITI USTAŠKO ORGIJANJE U BLAJBURGU! Srbi to traže godinama, najzad im je želja uslišena! ŠTA ĆE SADA ZAGREB?!

Diplomatski protokol nalaže da predsednika neke države ugosti predsednik zemlje u koju je ovaj došao. Za hrvatsku to očigledno ne važi.

Problem je što Makron nije "tamo neki levi predsednik", već lider jedne od najmoćnijih zemalja na svetu. Kako će Pariz reagovati ostaje da se vidi... 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar Neveliki

pre 2 godine

Kakva laž.....Macrona će predsjednik primiti sutra.Zašto ne objevite zašto je Macron došao u Hrvatsku??? Naš predsjednik ne urliče po svim televizijama kako je on osobno doveo Macrona u Hrvatsku i kako to nije uspjelo nikome prije njega....?????????

Aleksandar Neveliki

pre 2 godine

Nisam ni mislio da će ,,dezinformer,, objaviti komentar?????????....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija