• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/borba.me

11.12.2021

12:46

DF predložio NOVE IZBORE, neće rušiti vladu sa DPS!

Printskrin

Balkan

DF predložio NOVE IZBORE, neće rušiti vladu sa DPS!

Podeli vest

Demokratski front predložiće parlamentarnoj većini i manjinama da vratimo mandat građanima Crne Gore i da se organizuju novi izbori, izjavio je na današnjoj konferenciji za novinare jedan od lidera DF-a Andrija Mandić

Mandić je na današnjoj press konferenciji povodom njihove platforme o rešavanju političke krize izjavio da njihova inicijativa nije dobila potrebnu podršku, ali i da oni neće rušiti Vladu sa DPS-om.

"Inicijativa Demokratskog fronta nije dobila podršku parlamentarne većine", rekao je Mandić.

"Na našim stranačkim organima analizirali smo stanje i zajednički zaključili da je ovo stanje propadanja neodrživo i parlamentarna većina nije ispunila očekivanja onih koji koji su glasale za promene i DF će predložiti kolegama iz parlamentarne većine i autentičnim predstavnicima nacionalnih manjina da vratimo mandat građanima Crne Gore, da ponovo biraju svoje predstavnike", rekao je Mandić.

"Demokratski front u ponedeljak u Skupštini neće podržati inicijativu DPS-a za smenu Vlade Zdravka Krivokapića", rekao je on.

“Naši poslanici neće biti u skupštinskoj sali kada dođe do glasanja, saopštiće da ne podržavaju vladu Krivokapića. Videćemo koliko će poslanika ostati i podržati Krivokapića, a oni koji budu van sale su takođe oni koji ne podržavaju vladu Zdravka Krivokapića", kazao je Mandić.

Medojević: Sa DPS-om nećemo rušiti vladu!

Nebojša Medojević, predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera DF-a je poručio da se ministri sukobe sa premijerom, v.d. stanje je u tužilaštvu i pravosuđu, da raste broj nezaposlenih, da nema investicija, da nijedan šef narko kartela nije uhapšen i švercer cigareta.

“Premijer i ministri neće da dolaze na kontrOlna saslušanja, najveći haos trpe građani Crne Gore. Pozivamo da se vrati mandat građanima koji će izabrati novu valdu, a sa DPS-om nećemo rušiti vladu”, izjavio je Medojević.

Knežević: Đukanovića vraćaju oni koji se tajno sastaju sa njim!

Milan Knežević, predsednik Demokratske narodne partije i jedan od lidera DF-a poručio je da sa Milom Đukanovićem neće ni na radost, ni na žalost i da njega vraćaju oni koji se tajno sastaju sa njim.

"Mi sa Đukanovićem nećemo ni na radost, ni na žalost. Njega vraćaju samo oni koji se tajno sastaju sa njim", rekao je Knežević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija