• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

25.01.2022

13:53

AKO RUSI KRENU, HRVATI BEŽE - DO POSLEDNJEG VOJNIKA!  "Zagreb neće da ima ništa s tim..." Milanović šokirao sve izjavom, šta će na ovo reći NATO...

Ured predsjednika Republike Hrvatske / Marko Beljan

Balkan

AKO RUSI KRENU, HRVATI BEŽE - DO POSLEDNJEG VOJNIKA! "Zagreb neće da ima ništa s tim..." Milanović šokirao sve izjavom, šta će na ovo reći NATO...

Podeli vest

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da Hrvatska, kako je rekao, "neće imati ništa" s tim što NATO pojačava prisustvo na istoku Evrope zbog situacije oko Ukrajine

"Ako dođe do eskalacije povući ćemo do zadnjeg hrvatskog vojnika", istakao je Milanović, prenosi Jutarnji list.

Milanović smatra da se to "događa u predgrađu glavnog grada Rusije", a da je način da se Ukrajina sačuva - da joj se ekonomski pomogne.

Prema mišljenju Milanovića, kad je prethodni predsednik SAD Donald Tramp, koga su demokrati napadali da se ponaša kao dadilja prema Putinovoj politici, izgubio izbore, nova administracija u Vašingtonu sada, pod pritiskom republikanskih jastrebova, vrši pritisak na Pentagon i Bajdena da prema Rusiji zauzmu čvrst stav.

Foto: Beta

Milanović smatra da Ukrajini nije mesto u NATO-u i ocenjuje da je to jedna od najkorumpiranijih država na svetu. Ukazao je da treba smiriti političku scenu, ne dopustiti da ekstremisti vrše pritisak na politiku i ponovio da zato Hrvatska u tome neće učestvovati.

"Hrvatska od toga treba da pobegne, kad je požar - zatvaraj vrata", rekao je Milanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan1389

pre 2 godine

Bravo majstori, osetili ste tvrdo.... Videli ste kako ste prosli na Staljingradu pa se plasite da ce opet biti tako.Zasluzili ste debelo da vas vasi prijatelji sa zapada sada izbace iz alijanase jel ste p.... od uvek bili i bicete. Saljete provokatore na Srpsko Kosovo, jer su jaki uz vas. Aj sad majcin sine pa kreni na RUSIJU.Samo da znate da se necete spasiti ni sa tim sto sada bezite,doci ce ruski meda hteli vi to ili ne...bezali ili ne bezali a onda i stize sve na naplatu.

Ante

pre 2 godine

Hahahaha Zamisli ti srpske muke, a da je Zoki rekao da će slušati Ameriku, onda bi bili američke pudlice koje moraju slušati gospodara.. A Srbi se več ponadali da će ih Rusi osvetiti u njihovo ime, hahahaha Ti stvarno ne razumiješ, da su nas Rusi spasili i naoružali 90-tih, priznali prije USA. Da bi nam prodali cijelu Srbiju za samo jedan otok, npr VIS, s kojim bi mogli pokriti Aviano i cijelu Italiju, da ne govorim dalje. S Rusima mi bolje znamo nego vi. Znamo što treba i koliko košta. I to je to. U Ukrajini ima hrvatskih dobrovoljaca. Ali, da Hrvatska šalje vojnike za državu koja nije u NATO, i nemamo nikakve obaveze prema njoj, nema šanse. Naravno, to ne znači da se m ne treba pomoči, koliko god možemo. Nikoga se ne smije ostaviti samog pred jačim sileđijom. Ali da se mi miješamo s 4 miliona stanovnika u svjetske probleme? Ne hvala. A ni vama Rusi neče pomoči da se "osvetite". Niti če doći do vas. I molite Boga da ne dođu. Jer bi to značilo da vam je svejedno jesu li vam prijatelji ili ne, jer će te opet biti na crti svjetskog sukoba, a nečiji prijatelj znači nečiji neprijatelj. Ako dođu Rusi i Amerikanci, zaboravi naše lokalne "osvete".. Bit će igra puno veča, da bi ih bilo briga za nas i vas.

Sasa pariz

pre 2 godine

Sta ocekivati od hrvata. Kad znaju da gube, ne idu pod rudu.

zora

pre 2 godine

Nemas ti Milanovicu poima o cemu pricas. Vas ulazak u NATO je biti u prvim linijama, ginuti za Amere i dozvoliti im da i dalje unistavaj svet za svoje interese. Niko te nista nece pitati. Kada Rusi budu krenuli nece se zaustaviti na granici Ukraine, kosice sve pred sobom, mozda i do Hrvatske. Zeleli ste NATO SAD GINITE ZA NJIH.

Cistac NS

pre 2 godine

Vi cete kao I uvek tamo gde se kolje I ubija nejac, bili ste I ostali olos.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija