• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Jutarnji list

25.01.2022

13:37

Republika Srpska je trebalo da bude vojno uništena! Milanović ponovo veliča Izetbegovića, Putina poredi sa Dodikom!

Beta

Balkan

Republika Srpska je trebalo da bude vojno uništena! Milanović ponovo veliča Izetbegovića, Putina poredi sa Dodikom!

Podeli vest

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da je Republika Srpska "trebalo da bude vojno uništena", a da Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, širi etničku mržnju, ali i da od njega "ima puno gorih"

"Proslava dana RS je najgore mogući izabrani datum, nakon njega su usledili grozni zločini i to slaviti kao sveto začeće jedne paradržave je politički nemoralno. RS je trebalo da bude vojno uništena. RS je nastala u Dejtonu, to je potpisao i Tuđman, i ja to akceptiram, i to je sve", rekao je Milanović novinarima, kako prenosi Jutarnji list.

Foto: AP/Photo

"Nije ni Dodik, kao ni Putin, etnonacionalista, to su ljudi koji šire etničku mržnju...Pupovac je nebitan u celoj priči. A od Dodika ima puno gorih. Jedan od mogućih sagovornika je Bakir Izetbegović", rekao je Milanović govoreći o situaciji u Bosni i Hercegovini.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sasa pariz

pre 2 godine

Da trebalo je ( iz vase perspektive) ali republika srpska sve zadrzi u imenu. SRPSKA tako da niko nije mogao unistiti. Mnogi su probali Ali im nije poslo od ruke . Pozdrav za sve srbe iz republike srpske, od srbina iz pariza.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija