• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

14.02.2022

15:23

NA DESETINE CRVENIH BALONA U OBLIKU SRCA KRASE Banjaluku!  (VIDEO)

Printscreen/instagram/draskostanivukovic

Balkan

NA DESETINE CRVENIH BALONA U OBLIKU SRCA KRASE Banjaluku! (VIDEO)

Podeli vest

Naime, Gospodsku ulicu od jutros krase na desetine crvenih helijumskih balona u obliku srca, a ove divne fotografije iz Banja Luke odmah su se pojavile i na društvenim mrežama

Fotografiju i snimak ukrašene Banja Luke na svom Instagram nalogu podelio je i gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković. 

- Banja Luka je grad koji volimo i grad u koji se lako zaljubiti. Dan zaljubljenih u Banjoj Luci ❤️ - napisao je Draško. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

POKLON KONCERT ZA DAN ZALJUBLJENIH U BOŽIDARCU: Uživajte uz španske, italijanske i portugalske hitove
Beograd

POKLON KONCERT ZA DAN ZALJUBLJENIH U BOŽIDARCU: Uživajte uz španske, italijanske i portugalske hitove

Centar za kulturu i obrazovanje Božidarac poziva na koncert povodom Dana zaljubljenih u ponedeljak, 14. februara u 19 časova u velikoj sali Božidarca. Na poklon koncertu nastupaju Linda Jovanović i Maja Volk, a organizatori poručuju da se ulaz otvara već od 18 časova zbog velikog interesovanja. Direktor Božidarca Vladimir Kljajić kaže da se u saradnji sa opštinom Vračar već nekoliko godina trude da na adekvatan način obeleže Dan Svetog Valentina, poznatijeg kao Dan zaljubljenih

14.02.2022

11:17

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija