• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

20.02.2022

23:14

DODIK VEĆ SLAVI! Pristigli prvi rezultati izbora u Banjaluci, loše vesti za Draška Stanivukovića!

Tanjug/AP

Balkan

DODIK VEĆ SLAVI! Pristigli prvi rezultati izbora u Banjaluci, loše vesti za Draška Stanivukovića!

Podeli vest

Građani Banjaluke danas su birali članove savjeta mjesnih zajednica, a na ove izbore izašlo je više od 20 odsto prijavljenih birača, što je dvostruko više nego 2017. godine

Prvi rezultati izbora u Banjaluci idu u korist SNSD čiji je lider Milorad Dodik.

Velika pobeda Gradskog odbora SNSD Banja Luka i koalicije na izborima za savete mesnih zajednica.

Od pristiglih rezultata u izborni štab iz 44 mjesne zajednice, naša lista je pobijedila u 33 u koje spadaju one najveće gradske mesne zajednice: Starčevica, Lazarevo, Lauš, Centar, Bulevar, Rosulje, Obilićevo, Paprikovac…., kao i seoske: Gornja i Donja Piskavica, Krupa na Vrbasu, Potkozarje, Verići, Dragočaj… – saopštila je Snježana Novaković Bursać iz te stranke.

 

 

Oglasio se i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Prema prvim rezultatima, lista "Za naša naselja“ odnela je pobedu u sledećim mesnim zajednicama: Petrićevac, Kočićev Vijenac, Šargovac, Drakulić, Priječani, Česma, Kola, Bistrica, Mišin Han, Čokorska Polja, Kmećani, Motike. Za nas je ovo veliki uspjeh, s’ obzirom na činjenicu da smo na prošlim izborima za Savjet MZ odneli pobedu u samo jednoj mesnoj zajednici. Nastavljamo dalje i čekamo rezultate sa ostalih biračkih mesta – napisao je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija