• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Borba.me

06.04.2022

17:37

VRAĆA SE MILOV DPS! Bruka i sramota Crne Gore, na čelu vlade Dritan Abazović!

Fotoilustracija/Tanjug

Balkan

VRAĆA SE MILOV DPS! Bruka i sramota Crne Gore, na čelu vlade Dritan Abazović!

Podeli vest

Formiranje manjinske Vlade je dogovoreno, saznaju crnogorski mediji

Prema informacijama do kojih su došli, budući manjinsku Vladu koju će predvoditi Dritan Abazović,  činiće, pored koalicije Crno na bijelo, SNP, SD, SDP i manjinske partije.

SNP je popustio pod pritiskom i pristao na ulazak SDP-a i SD-a u buduću izvršnu vlast, čije odluke u Skupštini podržavati 29 poslanika DPS-a.

Novi partneri u vršenju vlasti su se takođe dogovorili da mesto predsednika Skupština pripadne partiji koja je razvlašćena na izborima od 30. avgusta 2020. godine.

Konstituenti nove vlasti su odlučili da smene sve kadrove pobedničkih lista "Za budućnost Crne Gore" i "Mir je naša nacija" kojima su te pozicije pripadale na osnovu rezultata istorijskih izbora od prije godinu i osam meseci. Njih će pored kadrova koalicije Crno na bijelo i SNP-a zameniti ljudi koji su javne funkcije pokrivali iz vremena DPS-ove diktature, piše Borba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Spasko

pre 2 godine

Miloses Diukanowitz i Dritanyahu Abazowitz a potparol im je ukrajinski nacista Zelenkowsky . Za to vreme u Srbiji na dedinju vatikanskoengleski rimskosolomonski agent Solomon Suleiman Kuracdjordjewitz sa engleskog predofilskog dvorca kao klasnodiskriminativno genetski prioritetan pa da mu srpska deca budu dvorske sluge . Pravca venecijanska parada , plemici do plemici , samo da im je politickog nerada i stampanje evrica .

Đurđa

pre 2 godine

NATO demokratija. Može i manjiska vlada i mafijaška vlada i lopovska vlada i albanska vlada, samo ne može biti srpska, ni u tragovima. Eto zašto mora da postoji Republika Srpska i zato mora da se izbori Zajednica srpskih opština. I zato ne sme da se prizna lažna država u južnoj srpskoj pokrajini ni lažni genocid u Srebrenici. Nikada, nikada, nikada. Samo Sloga Srbina Spašava.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija