• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/Mediji

14.04.2022

21:58

(VIDEO) CRNA GORA JE SAD PALA NAJNIŽE! EJ, LJUDI, ONI SU ZABRANILI RUSKE MEDIJE! Valjda se plaše da će dobrovoljci nagrnuti u Rusiju, kao onomad sa Japanom?! Ono kad Lekso poseče samuraja!

Balkan

(VIDEO) CRNA GORA JE SAD PALA NAJNIŽE! EJ, LJUDI, ONI SU ZABRANILI RUSKE MEDIJE! Valjda se plaše da će dobrovoljci nagrnuti u Rusiju, kao onomad sa Japanom?! Ono kad Lekso poseče samuraja!

Podeli vest

Crna Gora zvanično zabranila ruske medije: Na snagu stupile mere protiv Rusije, njenih građana i kompanija. Valjda se plaše da će dobrovoljci nagrnuti u Rusiju, kao onomad sa Japanom?! Ono kad je kapeten crnogorski Lekso Saičić "ničom izazvan" posekao najboljeg japanskog borca - i još pritom i samuraja

Odluka o sankcijama Rusiji koju je usvojila Vlada Crne Gore na prošlonedeljnoj sednici objavljena je u Službenom glasniku. To znači da počinje njihova primena.

Nakon ove odluke o primeni sankcija protiv Rusije koju je potpisao crnogorski premijer Zdravko Krivkopić, crnogorske institucije će zamrzavati imovinu i ekonomske resurse određenih ruskih građana i kompanija te zabraniti rad ruskih medija, kao što su RT i Sputnjik.

Pored zabrane ruskih medija uvodi se mnogo restriktvnih mera, kako običnim građanima Rusije, tako i kompanijama, te se zabranjuju mnoge finansijske i druge aktivnosti.

OD SRBIJE TRAŽE DA RUSIJI UVEDE SANKCIJE, A ONI ISPOD ŽITA PUTINU PLAĆAJU ZA GAS I NAFTU! Moskva u Rezervni fond dodala 3,52 milijarde dolara, novac je od...

Valjda se plaše da će dobrovoljci nagrnuti u Rusiju, kao onomad sa Japanom?! Ono kad je kapeten crnogorski Lekso Saičić "ničom izazvan" posekao najboljeg japanskog borca - i još pritom i samuraja!

Nije Crna Gora saka pirinča, pa da je neki tamo Japanci "zezaju"...

U međuvremenu se štošta promenilo! 

Šta se desilo, nikom nije jasno! 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
U Hag

pre 2 godine

I treba! Koliko vidim, KGB je pukla ko SFRJ! Rusija je tako strasno pukla od 3. klase vojske ukrainaca, kojima slava i respekt! Hahahaha!!! I Vi ste se besomucno ulizivali Rusima zbog ove "armije"?! Hahahahha!!! Toliki poltronski clanci ni za sta... Zar ne vidite koliki ste moroni? Cak i je i komunjara Milo inteligentniji od Vas!

Marcco

pre 2 godine

RT skinut sa SBB-a, Sputnik blokiran na internetu... u sred Beograda. Moram da koristim mobilni internet MTS-a da bih pristupio Sputnjiku.

Danijel

pre 2 godine

Crna gora jes malena al ne casna i ne postena!!!!!!!Draga braco srbi izdrzite otice i sotona uskoro!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija