• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

20.04.2022

21:24 >> 21:34

Bivšoj predsednici VRHOVNOG SUDA Crne Gore određen pritvor! Vesna Medenica ostaje iza rešetaka 30 dana!

Printskrin Youtube

Balkan

Bivšoj predsednici VRHOVNOG SUDA Crne Gore određen pritvor! Vesna Medenica ostaje iza rešetaka 30 dana!

Podeli vest

Sudija za istragu Višeg suda u Podgorici Suzana Mugoša odredila je bivšoj predsednici Vrhovnog suda Crne Gore Vesni Medenici pritvor do 30 dana na zahtev Specijalnog državnog tužilaštva (SDT)

Zdravko Begović, advokat Vesne Medenice, saopštio je da joj je određen pritvor do 30 dana, jer bi eventualnim boravkom na slobodi mogla da utiče na svedoke.


On će u ime branjenice Krivičnom veću Višeg suda uložiti žalbu na odluku o pritvoru.
Kazao je i da ne zna u kakvom je zdravstvenom stanju sada Vesna Medenica, ali ako je njeno zdravstveno stanje takvo da joj je potreban medicinski tretman ona bi verovatno do daljeg ostala na lečenju u Kliničkom centru Crne Gore, dok lekari ne odluče da je sposobna da bude u istražnom zatvoru, prenosi RTCG.


Iz Višeg suda su saopštili da je određen pritvor za M. V, P. V, M. M, B. L. i K. I. Medenici se na teret stavljaju krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i protivzakonit uticaj. Istragom je obuhvaćen i njen sin Miloš Medenica, koji se tereti za stvaranje kriminalne organizacije i krijumčarenje, a on je trenutno na lečenju u Beogradu.


Prema informacijama iz policije, Medenica je uhapšena 17. aprila na Aerodromu Golubovci, dok je pokušavala da se ukrca na poslednji let za Beograd te večeri.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija