• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

07.05.2022

11:34

HITNA ODLUKA POLICIJSKOG VRHA CRNE GORE! Pojačano obezbeđenje tužiocu i direktorki Libertasa!

REUTERS/Stevo Vasiljevic

Balkan

HITNA ODLUKA POLICIJSKOG VRHA CRNE GORE! Pojačano obezbeđenje tužiocu i direktorki Libertasa!

Podeli vest

Podgorički portal Libertas objavio je 3. maja detalje iz dokumenta Europola u kojem se navodi da su službenici policije Petar Lazović i Ljubo Milović članovi kavačkog kriminalnog klana

Ministar unutrašnjih poslova Crne Gore Filip Adžić saopštio je da je, nakon obavljenih konsultacija sa direktorom Uprave policije Zoranom Brđaninom, odlučeno da bude povećan stepen zaštite po mestu kretanja i mestu stanovanja glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novoviću, kao i direktorki i glavnoj i odgovornoj urednici portala Libertas Press Oliveri Lakić.

Adžić je naglasio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova odlučno i sa svim svojim kapacitetima stati u zaštitu svih koji doprinose borbi protiv organizovanog kriminala, vladavini prava i ubrzanom putu ka EU, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Podgorički portal Libertas objavio je 3. maja detalje iz dokumenta Europola u kojem se navodi da su službenici policije Petar Lazović i Ljubo Milović članovi kavačkog kriminalnog klana.

"Službenici policije Petar Lazović (32) i Ljubo Milović (32) članovi su kriminalnog klana Kavač. Istraga usmerena na Lazovića i Milovića trebalo bi da bude prioritet broj jedan crnogorske policije", ključni su zaključci navedeni u dokumentu Europola u koji je, kako se navodi, portal imao uvid.

Reč je o dokumentu sa transkriptima komunikacija Lazovića i Milovića sa šefom kavačkog klana Radojem Zvicerom, Veljkom Belivukom, Markom Miljkovićem i drugima, a koji su crnogorsko tužilaštvo i policija dobili od Europola u julu prošle godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MILO VRATIO ZAKON!
Balkan

MILO VRATIO ZAKON!

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović vratio je na ponovno odlučivanje Skupštini Zakon o dopuni Zakona o lokalnoj samoupravii, kojima se odlažu izbori u više crnogorskih opština

06.05.2022

11:30

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija