• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

23.05.2022

19:56

U HRVATSKOJ VOZOVI IDU PEŠKE! Od Zagreba do Pule za 267 kilometara treba 22 sata i 43 minuta!

printscreen

Balkan

U HRVATSKOJ VOZOVI IDU PEŠKE! Od Zagreba do Pule za 267 kilometara treba 22 sata i 43 minuta!

Podeli vest

Društvenim mrežama nedavno se proširio skrinšot sa zvaničnih stranica Hrvatskih železnica

S obzirom na to da Hrvatska železnica nema direktnih vozova na relaciji Zagreb-Pula, na službenim stranicama HŽ putničkog prevoza nudi se više opcija putovanja uz tri, i jedna opcija uz dva presedanja, piše Indeks.

Najkraća vožnja HŽ-om od Zagreba do Pule traje nešto manje od 9 sati.

Poželite li danas Hrvatskim železnicama da odete iz Zagreba do Pule, vozićete se najmanje osam sati i 48 minuta. Taj voz, prema rasporedu, kreće u 13 sati i 12 minuta pa ćete u Pulu, nakon dva presedanja, stići u 22:00. Cena za jednog putnika u jednom smeru iznosi 73 kune i 10 lipa, što je oko 1.200 dinara.

Najduža vožnja traje neverovatna 22 sata i 43 minuta.

Ali ako se odlučite da krenete oko sat vremena kasnije, odnosno u 14:22, u Pulu ćete stići tek sutra nakon 22 sata i 43 minuta vožnje i tri presedanja.

Dužina putovanja u drugim terminima nije znatno bolja. Samo dve opcije nude dužinu putovanja kraću od devet sati, a tu su i opcije putovanja koja traju 12 sati i 15 minuta, 19 sati i 45 minuta, 18 sati i 33 minuta te 15 sati i 19 minuta, prenosi portal.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
samopostovanje

pre 1 godinu

samo jedno obavestenje...hrvatska je u eu..ako je neko zaboravio...:)

lel

pre 1 godinu

kod nas ne idu uopste, sem ovog dela izmedju ns i bg, ostalo raspad.

NEMOJ DA SE LJUTIŠ... Zašto onda nisi prodavao smeštaj za 100 evra, nego za 600? Srećan sam što si ti zaradio, al' gledaj da i država tako zaradi! (VIDEO)
Politika

NEMOJ DA SE LJUTIŠ... Zašto onda nisi prodavao smeštaj za 100 evra, nego za 600? Srećan sam što si ti zaradio, al' gledaj da i država tako zaradi! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u neformalnom razgovoru sa ministrom građevinarstva Tomislavom Momirovićem, tokom obilaska radova na izgradnji metroa, dotakao se i cene karte za brzi voz u promotivnom periodu i primetio da je ona mogla da bude nešto skuplja od sadašnjih 300 dinara i da je trebalo da bude bar 500 dinara

23.05.2022

16:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija