• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.05.2022

15:16

Srušio se avion koji je poleteo iz Splita, u njemu bile 4 osobe!

Pixabay

Balkan

Srušio se avion koji je poleteo iz Splita, u njemu bile 4 osobe!

Podeli vest

Srušio se avion Cesna koji je poleteo iz Splita, u njemu bila četiri putnika, prenosi portal Index, pozivajući se na Hrvatsku gorsku službu spasavanja

Hrvatska kontrola leta obavestila je Operativni centar civilne zaštite o nestalom avionu tipa Cesna severno od Rakovice, na visini 2300 stopa, koji je poleteo iz Splita, piše Večernji list. Avion se kretao u smeru severa prema Nemačkoj.

Nažalost, Hrvatska Gorska služba spasavanja je objavila da se ovaj avion sa 4 putnika danas srušio severno od mesta Rakovica.

Foto: printscreen

Sportski avion s četiri putnika srušio se danas severno od Rakovice. Uz MUP, na terenu je 30 članova HGSS. U dolasku je još 30 članova među kojima i #K9 timovi.
 

 

 

Kako je Telegram saznao, na letu su bila četiri državljana Mađarske, a hrvatska kontrola leta je primila njihov poziv upomoć. Nestao je u blizini Plitvičkih jezera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17