• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

03.06.2022

07:35

NEZAPAMĆENO NEVREME U HRVATSKOJ! Grad veličine oraha polupao sve u Zagorju, nanosi leda i do 70 cm, oluja čupala drveće u Karlovcu (FOTO, VIDEO)

Printskrin Facebook/Opština Kumrovec

Balkan

NEZAPAMĆENO NEVREME U HRVATSKOJ! Grad veličine oraha polupao sve u Zagorju, nanosi leda i do 70 cm, oluja čupala drveće u Karlovcu (FOTO, VIDEO)

Podeli vest

Jako nevreme se obilnim gradom zahvatilo je Zagorje, a najviše grada, uglavnom veličine oraha, palo je uz granicu sa Slovenijom

Na području Kumrovca, Zagorskih Sela, Klanjca i okoline grada je sinoć palo toliko da je potpuno prekrio dvorišta kuća, ulice i livade, kao da je pao sneg, prenosi portal Index. Pojedini putevi bili su prekriveni ledom, a neka su vozila ostala zaglavljena.
 

 

Načelnik Kumrovca Robert Šplajt izjavio je da su automobili stajali na putu, a da je pojedinim mestima bilo nanosa grada visine do 70 centimetara.

Nevreme je zahvatilo i Zagreb, a jak vetar je porušio nekoliko stabala. Na području Draganića grad veličine jajeta naneo je ogromnu štetu usevima, a oštećene su i kuće.

 

 

Izuzetno jak vetar u Karlovcu je čupao stabla.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lj

pre 1 godinu

Poceo je bog da ih kaznjava za sva zlodela koja su cinili, a ovo je samo pocetak.

Aleksandar

pre 1 godinu

Sve se vraća, sve se plaća. Neko to ozgore vidi sve. Naplata ide sa kamatom

Belja

pre 1 godinu

E, zagerci - kumrovcani nisu proslavil 25.Maj, rodjendan najveceg sina naroda i narodnisti SFRJ, njihovog najveceg Hrvata. Bog ih kaxnil za to zlodelo!

Marko

pre 1 godinu

Kako bi rekli: srbe na vrbe. Pomoz Bog Bog je svemiguc

Zoran 14223

pre 1 godinu

Kazem ja da je svo zlo ovoga podneblja doslo iz Kumrovca.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija