• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Srpska info

12.06.2022

11:08

TRAGEDIJA U BANJALUCI! Pacijent skočio kroz prozor sa trećeg sprata UKC RS!

V.J

Balkan

TRAGEDIJA U BANJALUCI! Pacijent skočio kroz prozor sa trećeg sprata UKC RS!

Podeli vest

Pacijent M. Č. iz Laktaša izvršio je samoubistvo skočivši sa prozora na trećem spratu zgrade UKC Republike Srpske u Banjaluci

– Izvršen je uviđaj i o svemu je obavešteno Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci – rekla je portparol PU Banjaluka Milana Stojanović.

U UKC Republike Srpske navode da je M.Č. bio hospitalizovan na odelu Službe za maksilofacijalnu hirurgiju.

Pacijent je u ovoj Službi bio hospitalizovan zbog povreda na glavi koje je sam sebi naneo. Radi se o pacijentu sa psihičkim poremećajima koji je već ranije ispoljavao agresivno ponašanje i imao agresivne ispade. Pacijent se nasilno oslobodio vezača kojima je bio fiksiran i nasilno onesposobio mehanizam prozora podešenih na kipu – navode u UKC RS

Dodaju da je nakon pada pacijent davao znakove života i hospitalizovan je u Klinici za anesteziju i intenzivno lečenje u politraumatizovanom stanju, gde je zbrinut i priključen na aparate za mehaničku ventilaciju.

– I pored svih napora medicinskog osoblja da mu spasu život, pacijent je preminuo u 10 časova – navode u UKC RS, piše UNA TV.

Prošle godine skokom sa zgrade UKC Republike Srpske samoubistvo je izvršilo šest pacijenata, prenosi Srpskainfo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Dodik optužio Džaferovića: Lagao učesnike samita u Solunu!
Balkan

Dodik optužio Džaferovića: Lagao učesnike samita u Solunu!

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da predsedavajući Predsedništva BiH Šefik Džaferović na Samitu šefova država i vlada Procesa za saradnju u Jugoistočnoj Evropi (SEECP) u Solunu nije iznosio stavove BiH, već stavove svoje političke partije Stranke demokratske akcije (SDA) i optužio Džaferovića da je lagao učesnike samita

11.06.2022

09:25

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija