• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

12.06.2022

21:30

DODIK ODBIO ULTIMATUM BRISELA, NEĆE DA UDARI NA PUTINA! Neću potpisati dokument o kvalifikaciji sukoba u Ukrajini! SRPSKA NE MENJA POZICIJU!

Balkan

DODIK ODBIO ULTIMATUM BRISELA, NEĆE DA UDARI NA PUTINA! Neću potpisati dokument o kvalifikaciji sukoba u Ukrajini! SRPSKA NE MENJA POZICIJU!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH i lider SNSD, koji učestvuje na sastanku lidera parlamentarnih stranaka BiH sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom u Briselu, izjavio je da neće dozvoliti da se potpiše bilo kakav politički dokument u kojem se na bilo koji način kvalifikuju sukobi u Ukrajini

Dodik je na Tviteru istakao da su za "sve političare iz Srpske obavezujući samo zaključci Narodne skupštine Republike Srpske, koji kažu da ostajemo neutralni".

Sastanak lidera parlametarnih stranaka u BiH sa Mišelom još uvek je u toku, prenosi RTRS.

Pojedini mediji u BiH su objavili dokument za koji navode da je politički sporazum, a koji se, između ostalog, dotiče i odnosa BiH prema rusko-ukrajinskom sukobu.

Dodik je pred početak sastanka rekao da je sve u vezi sa sastankom mistično, kao i u vezi sa dokumentom o kojem se govori, ali da je ovo prilika da svi sednu za isti sto i razgovaraju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zagor

pre 1 godinu

Još je nepoznato koga se više boji Mile iz Laktaša!Zapada ili Rusije...jedan pogrešan korak i....ambis,bez obzira što su ga i jedni i drugi otpisali,ali ostali su dugovi!!!

Pera

pre 1 godinu

Jevrein zelenski komanduje ukraiskim fašistima !zelenskog je zapad obojenom revolucijom planirano doveo na vlast znači da fašizam dolazi sa zapada a Adolf Hitler po dokazu danskog instituta za genetiku iz 2019e Hitler je jevrein....!

Marija

pre 1 godinu

Svaka čast za Dodika, bori se kao lav i ne odustaje od svojih principa.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija