• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/24.hr

15.06.2022

08:49

(FOTO) NA HRVATSKOM PRIMORJU NARUČIO KROASAN, KAFU I SOK, KAD JE VIDEO RAČUN... Sve objavio na Fejsbuku, pljušte komentari, ovo je i za Nemce previše!

Printskrin/Facebook

Balkan

(FOTO) NA HRVATSKOM PRIMORJU NARUČIO KROASAN, KAFU I SOK, KAD JE VIDEO RAČUN... Sve objavio na Fejsbuku, pljušte komentari, ovo je i za Nemce previše!

Podeli vest

Sve više gostiju na hrvatskoj obali neprijatno je iznenađeno cenama u kafićima i restoranima

Nekoliko turista iz Nemačke nedavno je poručilo da su cene u Hrvatskoj dosta veće nego ranijih godina i da su ručak za četvoročlanu porodicu u Zadru platili oko 700 kuna (90 evra), piše "24sata".

Cene su šokirale i gosta jednog restorana u Opatiji. Na računu koji je objavio na svom Fejsbuk profilu vidi se da je naručio kroasan sa šunkom i sirom, mali makijato i prirodni sok od limuna.

Sve zajedno je platio - 107 kuna (14 evra).

Kroasan je platio 30 (oko 4 evra), makijato 32 (oko 4 evra ), a sok čak 45 kuna (5,8 evra).

"Nisam jedan od onih koji broji svaku lipu na računu, ali...", napisao je iznad fotografije.

Foto: Printskrin/Facebook

Šokirao se kad je dobio račun

Na njegovu objavu su se zaredali i brojni komentari.

"Je li limun bio zlatan? Ono, od 24 karata pa da lete zlatni listići u tu limunadu?", "Ovakve cene nema ni jedan hotel s 5 zvezdica... U Opatiji sam u hotelu jela riblju platu za dvoje za neke normalne novce, čak i jeftinije od Zagreba". "Ovo je bezobrazluk. Makijato je skuplji od kroasana sa šunkom i sirom?", samo su neki od komentara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zemljotres u Šibeniku
Balkan

Zemljotres u Šibeniku

Zemljotres jačine 3,5 stepeni Rihterove skale osetio se večeras oko 20.00 časova u Šibeniku i okolini

14.06.2022

21:31

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija