• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

22.06.2022

12:53

(VIDEO) PREMIJERKA ČEKALA MILANOVIĆA PRED VRATIMA! O ovom potezu bruje društvene mreže, a tek njena reakcija!

AP/Tanjug

Balkan

(VIDEO) PREMIJERKA ČEKALA MILANOVIĆA PRED VRATIMA! O ovom potezu bruje društvene mreže, a tek njena reakcija!

Podeli vest

Na Tviteru je objavljen snimak na kojem se vidi kako finska premijerka Sana Marin pred vratima čeka nekoliko minuta da se pojavi hrvatski predsednik Zoran Milanović

Finska premijerka Sana Marin boravi u zvaničnoj poseti Hrvatskoj u okviru turneje po Zapadnom Balkanu, a na Tviteru je objavljen snimak na kojem se vidi kako čeka nekoliko minuta da se pojavi hrvatski predsednik Zoran Milanović.

Za to vreme je prvo mirno stajala sama, a onda prošetala salom za prijem razgledajući umetnička dela s rukama prekrštenim na leđima. Kad je čula da se vrata kroz koja Milanović mora da prođe otvaraju, vratila se do njih, ali hrvatski predsednik se još nije bio pojavio. Nekoliko trenutaka je pričekala, a onda je stigao, nasmejan i pružio joj ruku, prenosi Index.

"Kasnila je premijerka, a ne predsednik"

Milanovićeva kancelarija, međutim, objavila je saopštenje u kojem piše da je deo medija danas objavio "netačnu i zlonamernu informaciju" da je hrvatski predsednik kasnio na sastanak s premijerkom Finske Sane Marin i da je ona zbog toga morala da čeka. Iz Kancelarije predsednika tvrde da je sve bilo prema protokolu. Osim što je, kažu, finska premijerka kasnila.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 1 godinu

Morončina! To je EU?! E da nikad ne budemo sa ovim nekulturnim odrpancima iz "lijepe njihove", FUJ!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija