• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.07.2022

12:41

SARAJEVSKI GLUMAC TEŠKO IZVREĐAO ABAZOVIĆA ZBOG GOVORA U SREBRENICI! Bitango, zakržljali polusvete, klošaru, smetljaru i mrcino...

Beta/ Tanjug

Balkan

SARAJEVSKI GLUMAC TEŠKO IZVREĐAO ABAZOVIĆA ZBOG GOVORA U SREBRENICI! Bitango, zakržljali polusvete, klošaru, smetljaru i mrcino...

Podeli vest

Izjava crnogorskog premijera u Potočarima Dritana Abazovića da u Srebrenici nije počinjen genocid nad Bošnjacim već ljudima, izazvala je revolt u bošnjačkim krugovima, a najžešće je reagovao sarajevski glumac Emir Hadžihafizbegović koji je brutalno je izvređao Abazovića

- Bitango, nesorto, smetljaru, mrcino i klošaru Dritane Abazoviću. Mali od kužine fašističke politike. Dobro si danas u Srebrenici smišljeno i namerno ranio Bošnjake svojim monstruoznim govorom. Gori samo od tebe su oni koji su te pustili da nakon onakve blasfemije i džubraluka od govora nad mezarima počinjenog genocida nad Bošnjacima, dođeš do Srebreničkog kamena bola i tu poližiš cveće. Duboko verujem da ćeš vrlo brzo biti proglašen personom non grata u Bosni i Hercegovini. Da Bog da te stigla suza svake srebreničke majke. Ti si zakržljala psihologija i polusvet kakvi su ti i nalogodavci iz Beograda.Vrati dipolomu sarajevskom Univerzitetu žoharu mali. I izrode. Odlaziš u istoriju kao ozbiljan š****" - napisao je glumac na Fejsbuku.

Hadžihafizbegovićev bes izazvala je ova Abazovićeva rečenica:

- Genocid nije počinjen nad Bošnjacima nego nad ljudima i nisu ga počinile vojske nego politike. 

Nešto kasnije, Abazović se izvinio majkama Srebrenice.

- Oprostite, Majke Srebrenice na nejasno izrečenoj misli. Poznato je da svako delo zavisi od svog cilja. Moj cilj je mir. Genocid počinjen nad Bošnjacima u Srebrenici da se nikad nikome ne ponovi - napisao je Abazović na Twitteru.

Obeležavanju godišnjice navodnog genocida u Potočarima prisustovala je i delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine na čelu sa Nenadom Čankom. Oni su, kako je Čanak napisao na Tviteru, napistili salu posle kada je Abazović izašao na binu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nenad

pre 1 godinu

Ne gotivim Dritana ali je ovaj lik stvarno izvor mrznje i besa....iskompleksirani, mali coveculjak sa toliko malim mozgom, .....gotovo da ga i nema. Sta koga briga sta ce neki glumac reci....kao da su oni reper za bilo sta. Odavno ne cuh nesto pametno....da vredi, od ove struke......bas su nisko pali. Sergej i ovaj lik, su iz istog dzaka....a najgore sto ovakvih ih ima kamara.

boris

pre 1 godinu

Ovog nazovi glumcem, ustvari, mrziteljem Srba, svaki reziser koji ga stavi u bilo koju seriju, film... zelim mu srecu, njemu i njegovoj porodici, koju ova spodoba zeli Srbima.

Milan

pre 1 godinu

Možda je vreme da se ovom zabrani trajno ulaz u Srbiju. A šta kažu Mčadi za ljudska prava, hoće biti neki performance Zena u crnom danas na Trgu za pobijene Srbe na Petrovdan za koje niko nije osudjem? Da možda RTS pusti Aidu?...E zato mora Republika Srpska mora ćirilica mora srpski svet!

Buki

pre 1 godinu

Ovaj sarajevski mudzahedin i govno lajavo mrzi Srbe,al moze da ga sisa degenerik...

Dragan

pre 1 godinu

Da je Srbija normalna drzava takvi ko CANAK Bi bili na robiji...Taj izrod gostuje na TV sa nacionalnom ferkvencijom.

Petra

pre 1 godinu

Između ostalih benefita u Srbiji, zarade na projektima ovde...dobio i nagradu"Zoran Radmilović"...Srbijo, maćeho prema svojima, a velikodušna prema mrziteljima.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija