• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

12.07.2022

17:27

DRAMA KOD SOLUNA, ČOPOR DIVLJIH SVINJA IZAZVAO STRAVIČAN UDES, NAJMANJE DVOJE MRTVIH! Policijsko vozilo naletelo na životinje, a onda je nastao neviđeni karambol, ima i povređenih!

Balkan

DRAMA KOD SOLUNA, ČOPOR DIVLJIH SVINJA IZAZVAO STRAVIČAN UDES, NAJMANJE DVOJE MRTVIH! Policijsko vozilo naletelo na životinje, a onda je nastao neviđeni karambol, ima i povređenih!

Podeli vest

Najmanje dve osobe su poginule, a četiri povređene u saobraćajnoj nesreći koju je izazvao čopor divljih svinja na severu Grčke, saopštila je danas policija

Do nesreće je došlo u ponedeljak kasno uveče oko 60 kilometara severno od Soluna kada je policijsko vozilo u kojem su bila trojica policajaca naletelo na čopor divljih svinja i skrenulo sa puta, prenosi AP.

Nekoliko sekundi kasnije drugo vozilo je udarilo u čopor, prevrnulo se i palo u obližnje polje. Treće vozilo je udarilo u policijski automobil i tada su stradali 53-ogodišnji vozač i 48-ogodišnji putnik.

Povređena je 50-ogodišnja žena iz Severne Makedonije, koja se nalazila u drugom automobilu i ona je prebačena u bolnicu, zajedno sa trojicom policajaca.

Prema navodima zvaničnika, njihove povrede nisu opasne po život. Suprug povređene, koji je upravljao vozilom, nije povređen.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija