• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

05.08.2022

19:23

OTKAZAO MOTOR AVIONA, PILOT SLETEO NA AUTO-PUT U SLOVENIJI! U letelici bile dve osobe, niko nije povređen! (VIDEO)

Printscreen

Balkan

OTKAZAO MOTOR AVIONA, PILOT SLETEO NA AUTO-PUT U SLOVENIJI! U letelici bile dve osobe, niko nije povređen! (VIDEO)

Podeli vest

Manji avion prinudno je sleteo na auto-put kod Kranja u Sloveniji, a u incidentu nije bilo povređenih

Avion je prinudno sleteo na auto-put kod mesta Brezje u opštini Radovljica, u smeru ka Jesenicama, prenose slovenački mediji.

U letelici su se nalazile dve osobe, a prema prvim informacijama, nisu povređene, dok je avion oštećen prilikom sletanja.

Avion je poleteo sa aerodroma u Lescu. Sa tog aerodroma su naveli da je u trenutku poletanja sve bilo u redu, dok je za vreme leta, kako su naveli, pilot prijavio probleme sa motorom.

Zbog sletanja, saobraćaj je preusmeren u jednu saobraćajnu traku, što je dovelo do zastoja, prenosi RTS.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija