• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2022

09:27 >> 09:43

Stigla su tela... Nataša i njeni sinovi biće sahranjeni danas, porodica slomljena od bola

Foto prntnscreen

Balkan

Stigla su tela... Nataša i njeni sinovi biće sahranjeni danas, porodica slomljena od bola

Podeli vest

Nakon masakra koji je izveo u petak u popodnevnim časovima Vuk Borilović gde je ubio deset osoba, tela Nataše Pajović Martinović i njenih sinova Marka (11) i Mašana (8) stigla su na Cetinje, potvrdili su članovi porodice

Sahrana nesrećne Nataše i dečaka obaviće se danas na lokalnom groblju u 15 časova.

Nataša i njeni sinovi stari 8 i 11 godina prve su žrtve pomahnitalog Vuka Borilovića, koji je u petak na Cetinju u najvećem masakru u novijoj crnogorskoj istoriji ubio 10 ljudi, a ranio šest.

Borilović je najpre upao u kuću Martinovića, upucao Natašu i njene sinove koji su probali da se sakriju. Potom je pozvao njenog muža, rekao mu šta je uradio, izašao na ulicu i počeo redom da ubija komšije i prolaznike.

"Ne znamo šta se desilo, slomljeni smo. Natašu i decu su doneli na Cetinje, stigla su tela... Njen muž je sa porodicom u crkvi, već primaju saučešća", kroz suze je rekla rođaka.

Prema prvi podacima istrage, pomahnitali Borilović juče je u 15.30 došao na sprat kuće u kojoj su kao podstanari živeli Martinovići. Kod kuće su bila samo deca i njihova majka. Natašin muž, i otac mališana, u tom trenutku nije bio kod kuće. Do rasprave je, navodno, došlo zbog kirije - kako i šta tačno, nikome nije poznato.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija