• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.08.2022

11:34

NAJTEŽE JE ŠTO NIKADA VIŠE NEĆEMO VIDETI NAŠA DVA ANĐELA, MAŠANA I MARKA! Održana komemoracija stradalima na Cetinju!

Risto Bozović / AP

Balkan

NAJTEŽE JE ŠTO NIKADA VIŠE NEĆEMO VIDETI NAŠA DVA ANĐELA, MAŠANA I MARKA! Održana komemoracija stradalima na Cetinju!

Podeli vest

Na Cetinju je jutros u 10 sati održana komemoracija tragično stradalim sugrađanima u masakru koji se dogodio u petak

Komemoraciji su pirustvovali rodbina i prijatelji pobijenih Cetinjana, predsednik Crne Gore Milo Đukanović, premijer Dritan Abazović, kao i gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković.

Foto: TVCG

Gradonačelnik Cetinja rekao je da je grad okovan tugom i nevericom za zrtvama stradalim u bezumnom napadu.

- Teško je prihvatiti da nikad više nećemo videti, sresti naše sugrađane, a najteže da nikada više nećemo videti naša dva anđela, Mašana i Marka kako prolaze i idu u školu, kako trče za loptom. Nikad nećemo zaboraviti naše gugrađane. Ostaće neizbrisiv deo našeg sećanja, hvala im za sve srećne trenutnke koje smo proveli sa njima, a grad ce umeti i znati da brine o rodbini stradalih - rekao je on.

Foto: Risto Bozović / AP

Na kraju komemoracije, nenajavljeno predsedniku i premijeru Crne Gore obratio se jedan od rođaka pobijenih Cetinjana koji je zamolio vlasti da oslobode odgovornosti čoveka koji je pucao na Vuka Borilovića.

- Molim vas da ga vlasti ne terete, da njegova deca ne ostanu bez oca, da ga oslobodite odgovornosti i kazne - rekao je ovaj Cetinjanin.

Zahtev ovog Cetinjanina u prepunoj sali Vladinog doma na Cetinju dočekan je aplauzom i glasnim povicima odobravanja.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija