• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.09.2022

09:53

DRAMA IZNAD HRVATSKE! Avion sa 150 putnika kružio nad Dubrovnikom, a onda je pilot saopštio nešto što je sledilo sve! Agonija trajala 24 sata!

Balkan

DRAMA IZNAD HRVATSKE! Avion sa 150 putnika kružio nad Dubrovnikom, a onda je pilot saopštio nešto što je sledilo sve! Agonija trajala 24 sata!

Podeli vest

Oko 150 putnika Britiš Ervejza putovalo je skoro 24 sata od Londona do Dubrovnika

Avion iz Londona je u Dubrovnik trebalo da sleti u nedelju u 21.25, ali je prema svedočenju putnika pilot nekoliko puta pokušavao da sleti na tamošnji aerodrom, ali nije uspeo. Avion je, navodno, potom skoro pola sata kružio iznad Dubrovnika pokušavajući da sleti, ali nije uspeo, iako su drugi avioni sletali i poletali.

Posle nekoliko neuspešnih pokušaja sletanja, pilot je obavestio putnike da ne može da sleti zbog jakog vetra i da će sleteti u Zagreb. On je dodao da se nada da će imati dovoljno goriva da stignu do zagrebačkog aerodroma, što je dodatno unervozilo putnike, piše Jutarnji list.

Njihovi sagovornici tvrde da ih na aerodromu niko nije dočekao niti im objasnio šta da rade i kada mogu da lete za Dubrovnik, a da su u to vreme na aerodromu radile samo mašine.

Uprava Međunarodnog aerodroma Zagreb tvrdi drugačije. Oni su za Jutarnji rekli da su putnike na izlazu iz aviona dočekali zaposleni na aerodromu koji su im uručili obaveštenje avio-kompanije da sami pronađu smeštaj, da će im Britiš ervejz nadoknaditi troškove, a da su zaposleni „organizovali put do taksija".

Putnici iz aviona, pak, navode da se haos nastavio i sutradan i da su tek jutros od Britiš Ervejza dobili SMS da ne mogu da slete u Dubrovnik zbog lošeg vremena i da će iz Zagreba poleteti u 13.30, ali da se ni to nije obistinilo. Kako tvrde, nekoliko sati kasnije dobili su novu poruku u kojoj je pisalo da iz Zagreba poleću u 15.30, ne objašnjavajući zašto su na poletanje za Dubrovnik morali da čekaju 16 sati u Zagrebu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija